Glasräcke Inomhus

Skrivet av Camilla Hansen

06/10/2021

Om du ska satsa på ett räcke hemma, så är det inte fel att använda glasräcke inomhus. Ett glasräcke är något som passar bra i trappan till exempel. I en trappa ska det alltid finnas ett räcke. Det för att trappan ska vara säker. Räcket är en viktig detalj, som utöver att göra det säkert, även kan tillföra din trappa mer estetik. Väljer du glasräcke inomhus, så gör du ett bra val. Glas är ett tidlöst material, som känns modernt, när som. Om du är ute efter ett bra räcke i glas, så kan du hitta det hos EASYSTEEL. Hos dem kan du skräddarsy ditt glasräcke inomhus. Det genom att anpassa de moduler de erbjuder. EASYSTEEL har inga färdiga trapplösningar. Utan hos dem kan du välja olika kombinationer som du själv sätter samman. Det gör att du kan få en unik trappa, med ett snyggt räcke, i de material du önskar.

Inomhus är det snyggt med ett glasräcke

Det är riktigt snyggt med ett glasräcke inomhus. Du kan designa ditt trappräcke så att det passar dig och dina behov och så klart din trappa. Ett trappräcke ska uppfylla vissa krav. Det för att trappan i sig ska vara säker för alla att gå i. Bland annat ska både räcke och handledare utformas på rätt sätt för den byggnad den ska vara i. Det får inte finnas risk för fallolyckor. Hos EASYSTEEL kan du hitta rätt sorts glasräcken för inomhusbruk så väl som handledare och tillbehör till det. Ett glasräcke inomhus ger ett ljust och luftigt intryck samtidigt som det är ett säkert alternativ. Sedan kan du även ha glasräcken utomhus om du vill. Det eftersom det passar minst lika bra för balkongen som altanen. Du som är ute efter en elegant lösning och vill kombinera delarna på egen hand, du hittar det du behöver hos EASYSTEEL.

Glasräcken passar bra inomhus

Glasräcke inomhus är något som passar bra både i det privata hemmet och ute i det offentliga. Det är inte ovanligt att se räcken i glas i offentliga byggnader. Glas är ett modernt material som går att kombinera på en mängd olika vis. Genom att välja rätt sorts moduler hos EASYSTEEL så kan du få ett unikt utseende på din trappa och trappräcke. Hos dem finns det många snygga detaljer att använda tillsammans med ett glasräcke inomhus. Bland annat erbjuder de handledare, i flera olika material, samt tillbehör till dem så som hållare, fästen med mera. Genom att välja ett glasräcke för inomhusbruk får du dels ett snyggt trappräcke, dels ett säkert sådant. Har du ett projekt där du behöver hjälp med val av modulsystem för att skapa den perfekta trappan, då kan du med fördel kontakta EASYSTEEL.  De har unika modulsystem för olika projekt och det oavsett om du vill ha delar för din trappa eller vill bygga annat. Ta även inspiration av vad andra kunder har gjort sedan tidigare med hjälp av deras modullösningar. Alla produkter som de erbjuder har en hög kvalitet, snygg design och fungerar väl tillsammans.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...