Glasräcke Trapp

Skrivet av Camilla Hansen

06/10/2021

Funderar du på att bygga en trappa hemma, så kan det vara en idé att satsa på glasräcke trapp. Glasräcken för trappa är ett bra val. Det är snyggt att se på, samt att det är säkert. Räcken i en trappa är ju främst för säkerheten. Dock är de inte fel att kunna kombinera estetik med säkerhet. Genom att ha ett glasräcke i trappan så får du just det. Glas är ett material som går använda till en mängd olika saker. Med ett glasräcke trapp får du en modern trappa, som är säker att gå i. Om du behöver delar för att skapa en trappa du gillar, kolla då in sortimentet som EASYSTEEL har. De erbjuder inga färdiga trappor, utan de har unika modullösningar. Det gör att du på egen hand kan kombinera olika delar och montera samman dem själv. Du kan därmed satsa på ett räcke i glas för trappan, samt välja till handledare, trappräcken, handledshållare, handledskonsoler och annat du behöver.

Säkert med ett glasräcke trapp

Det är viktigt att en trappa är säker att gå i, eller vistas vid. Om du väljer att satsa på ett glasräcke trapp så gör du ett bra val. Se bara till att du har rätt höjd på ditt räcke. Det ska inte gå att klättra över det eller ta sig igenom det. En trappa måste säkras mot fallrisker. Därför är det bra att även satsa på bra handledare eller trappräcken. Dessa finns i olika material och du kan kombinera det som du vill och önskar. Utöver att det är säkert med ett glasräcke i trappan så är det även snyggt. Det eftersom glas är ett tidlöst, men modernt material. Det ger en luftig känsla och drar blickarna åt sig. När du är ute efter ett bra räcke i glas, så kan du hitta det hos EASYSTEEL. Hos dem kan du skräddarsy ditt glasräcke för trappen. Glasräcken passar även för övrigt bra utomhus. Då runt balkongen eller altanen. Du kan därmed ha glas både ute och inne om du så önskar.

Snyggt med ett glasräcke i trappan

Om du vill bygga en trappa, på det sätt du önskar, se då vad du kan hitta för delar hos EASYSTEEL. De har många olika moduler samt bra tillbehör så att du kan få ett glasräck trapp som är både säker och vacker. Du kan därmed få en trappa som är unik, genom att välja de delar du behöver. Hos detta företag hittar du inte bara glasräcken för trappan utan de har även många snygga detaljer att använda tillsammans med ett glasräcke. Välj till en bra handledare, du har flera material att välja på samt välj även till hållare, fästen med mera. Oavsett vad du har för projekt på gång, så kan du hämta bra inspiration till det hos EASYSTEEL. De har unika modulsystem för olika projekt och alla deras produkter håller en hög kvalitet, snygg design och fungerar väl tillsammans. Kombinera dem så som du vill ha det, för att få en unik trappa.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...