Glasräcke Altan

Skrivet av Camilla Hansen

06/10/2021

Funderar du på att bygga en altan med glasräcke? Eller är det så att du vill ha glasräcke altan till uteplatsen du redan har? Det är inte fel att ha glasräcke för altanen. Det är dels en snygg detalj, men det är även en säker lösning. Om du vill ha en snygg räckeslösning som även är godkänd, vänd dig till EASYSTEEL. De erbjuder moduler som du kan montera och foga samman på egen hand. De erbjuder inte färdiga altanlösningar. Du får istället välja de delar du behöver för att sedan skapa dig din egen altan. Ett helglasräcke kan vara smart att satsa på om det är så att du vill att din altan ska få en elegant inramning. Montering kan då göras med rostfria glas ankare. Du kan även välja mellan olika sorters glas. Det finns klarglas för lite luftigare intryck så väl som det finns gråtonade, om du vill ha lite insynsskydd. Du har många olika varianter att välja på, så det gör att du får exakt det du vill ha.

Elegant altan med glasräcke

Glas är ett tidlöst material som fungerar väl i olika samband. Utöver glasräcke altan, så kan du även ha denna sorts räcke på balkongen eller som trappräcke inomhus. Glasräcken ger ett ljust och luftigt intryck så väl som det blir ett modernt utseende på det hela. Du kan kombinera glas på många olika sätt och med många olika sorters material. Det går att ha glasräcke altan kombinerat med smide, rostfritt stål, trä, eller vad du tycker passar dig. Montering av glasen kan ske på olika sätt. Det finns glashållare, punktfästen, glasankare så väl som det finns aluminium bottenprofiler. Du kan på egen hand välja de delar du behöver hos EASYSTEEL för att på egen hand sammanfoga det till en enhet du gillar. Du kan därmed kombinera det så som du vill ha det och önskar. Behöver du hjälp eller har funderingar kring vad som fungerar ihop, så kan du få hjälp med det genom att kontakta EASYSTEEL.

Glasräcken för altanen, balkongen och trappan

EASYSTEEL har glasräcke altan så väl som de erbjuder glasräcken som passar bra för balkongen samt för trappan. Det finns många valmöjligheter för dig att kombinera de olika delar du vill ha. Deras produkter är alla i hög kvalitet samt att de har en hög estetisk tidlös design. Dessutom är de lätta att montera för dig, på egen hand. Glasräcken för altanen är det du ska satsa på om du vill ha en bra utsikt samt luftigt intryck av det hela. Glas släpper igenom ljuset på bra sätt. Dessutom är de säkra och de kräver inte särskilt mycket underhåll. De utgör ett vackert blickfång och ger även känslan av lyx. De är moderna men även tidlösa. Det blir därmed aldrig omodernt.  Ett sådant räcke är även säkert samtidigt som det är snyggt. Har du ett projekt på gång hemma, som du behöver ha delar till, kolla då in sortimentet som EASYSTEEL erbjuder. Du kan även hitta inspiration till din altan, din balkong eller din trappa på deras sida.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Glasräcke utomhus

Säkra och eleganta glasräcken Oavsett om du har en trädgård, en altan eller en balkong är det härligt att vara utomhus...

Glasräcken altan

Säkra glasräcke till altan av högsta kvalitet Föreställ dig att du sitter på din altan en ljummen sommarkväll. Vinden...

Metallräcke inomhus

Säkra och moderna räcken inomhus i metall Om du är ute efter att förnya dina räcken inomhus är metall ett utmärkt...