Glasräcke Utomhus

Skrivet av Camilla Hansen

06/10/2021

Ett glasräcke utomhus passar utmärkt för att rama in balkongen eller altanen. En stor fördel med ett räcke i just glas är att det släpper igenom ljus och att du kan se igenom det. Därför blir ett glasräcke utomhus inte en så skarp och tydlig markering som ett “stängt” räcke blir. Samtidigt är glasräcket stabilt och säkert. Barn och barnbarn kan leka säkert och tryggt – samtidigt som glasräcket inte stör din utsikt.

Kanske har du redan en altan som du vill rama in? Eller så håller du på att bygga ett nytt hus som ska ha en balkong? Oavsett vilket så kan en glasräcke inomhus vara en perfekt lösning för dig. Läs vidare och lär dig mer om lösningarna från EASYSTEEL och vilka fördelar som finns med våra produkter!

En säker och elegant lösning

Hos EASYSTEEL hittar du alla de delar du behöver för att själv montera ihop ditt glasräcke för utomhusbruk – eller så låter du en fackman göra det. Tack vare att EASYSTEEL säljer delar till räcken är du fri att själv skräddarsy ditt räcke så att det passar dina behov och dina förutsättningar.

Ett glasräcke är ett praktiskt, säkert och elegant alternativ till din balkong, uteplats, veranda eller altan. Med ett glasräcke kommer naturen nära och snyggare än såhär blir det nog inte! Hos EASYSTEEL hittar du bland annat glasräcken med bottenprofil i aluminium som hjälper till att framhäva utsikten så mycket som det går.

Du får en trygg lösning samtidigt som inget stör den vackra utsikten. Ett glasräcke kan levereras med en rostfri handledare, en tunn aluminiumlist eller inget alls längst upp på glasen. Du väljer själv utifrån dina behov! Du kan beställa glasräcket i högblankt eller slipat utförande. Räcket kan monteras med EASYSTEELS rostfria glasankare.

Olika kombinationer och alternativ

Tack vare att vi säljer delar till glasräcken för utomhusbruk så är du fria att själv skapa en lösning som passar dig. Om du behöver råd eller vägledning så är du välkommen att höra av dig till vår kundtjänst som gärna hjälper dig att skräddarsy ett glasräcke för utomhusbruk.

Våra professionella medarbetare svarar mer än gärna på dina frågor om våra produkter eller din beställning. Så tveka inte att höra av dig!

Köp delar till ett glasräcke hos EASYSTEEL

EASYSTEEL erbjuder lösningar av högsta kvalitet till riktigt bra priser. Vänder du dig till vår kundtjänst så får du personlig rådgivning och service. Varför inte påbörja ditt projekt redan idag? Behöver du inspiration kan du titta in i vårt galleri med bilder – där hittar du massor av fina lösningar som kan inspirera dig. Kanske kan du hitta någon variant eller lösning som går att applicera rakt av på din situation? Eller så modifierar du den så att den passar dig perfekt.

Hos EASYSTEEL hittar du fantastiska produkter av de allra bästa materialen – vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt köp. Lycka till med ditt projekt och ditt glasräcke för utomhusbruk – köp delar till ditt glasräcke från EASYSTEEL redan idag!

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...