Altanräcke glas

Skrivet av Camilla Hansen

06/10/2021

Om du ska bygga en altan, eller göra om den du redan har, så är det inte fel med altanräcke glas. EASYSTEEL har det du behöver för att skapa en snygg och säker altan. Hos dem finns det moduler och delar, som du på egen hand kan sätta samman. Bland annat finns det räckesstavar, glas ankare och mycket mer. Glas är ett tidlöst material som fungerar väl både inne och ute. Du som känner att altanräcke glas är något för dig, välj de delar du behöver hos EASYSTEEL. Ett räcke är bra att ha, för att minimera riskerna med olyckor. Sitter din altan högt upp är det extra noga att ha ett bra räcke, för skydd mot fallolyckor. Ett altanräcke är inte bara bra för att göra din altan säker. Det ger även en bra avskärmning samt att det är en snygg detalj som gör det hela mer estetiskt.

Altanräcken i glas

När du ska montera ditt altanräcke i glas, eller andra material, så finns det en del saker du måste tänka på. Det är nämligen så att räcken överlag måste uppfylla vissa säkerhetskrav. Bland annat måste höjden på ditt altanräcke glas vara tillräckligt. Det ska inte gå att klättra över det. Sedan så måste avståndet mellan räckets stolpar inte vara för stora, eller för små. Det får inte finnas risk att någon fastnar mellan dem, eller faller ut genom dem. Altanräcket måste monteras korrekt så att det är säkert. Du kan utforma ditt altanräcke så som du tycker passar. Det genom att välja moduler från EASYSTEEL. Det kan vara bra att tänka på praktiska funktioner så väl som estetiska. Rätt sorts altanräcke gör en bra helhet och ger ett harmoniskt intryck. Det är bra att anpassa ditt altanräcke till fasaden på ditt hus. Det är inte fel att även välja samma material som du har på andra detaljer i din trädgård.

Praktiskt och snyggt med altanräcken i glas

Ett altanräcke i glas kan ge det hela ett ljust och luftigt intryck. Du kan se ut genom det och på så vis få en fantastisk utsikt. Om du vill ha det insynsskyddat så kan du välja färgat glas eller gråtonade. Eller så blandar du klarglas med gråtonat glas. Det är bra att fundera på vad du vill att ditt altanräcke i glas ska göra för dig. Är det för att göra altanen extra säker eller är det för att ge lä? Kanske det är för att skärma av mot insyn? Väljer du ett glasräcke till altanen från EASYSTEEL så gör du ett bra val. Det är av hög kvalitet, har en hög estetisk tidlös design samt är säkert. Om du vill ha bra tillbehör för att kunna bygga samman din altan på ett bra sätt, så hittar du det mesta du behöver hos EASYSTEEL. Det finns inte bara altanräcken i glas, utan du hittar även räckesstavar, bottenprofiler, stolpar, överliggare och annat du kan behöva. Välj bland de unika modulsystem som EASYSTEEL erbjuder så får du den altanen du drömt om!

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...