Balkonräcke Smide

Skrevet af Camilla Hansen

06/10/2021

Ett balkongräcke smide är perfekt. Det är inte bara säkert, utan är även riktigt snyggt att se på. Just att ha ett räcke på balkongen är ett måste. Det måste finnas skydd för fallolyckor. Oftast är det ju så att balkonger är placerade högt upp. Då finns det krav på att de ska ha balkongräcken. Det går idag att välja olika material för sin balkong. Just balkongräcke smide är bra eftersom det är ett hållbart material så väl som det är i stort sett underhållsfritt. Ett balkongräcke i smidesjärn passar bra för äldre hus, men är minst lika snyggt för de lite mer moderna. Smidesjärn är ett material som aldrig går ut tiden. Om du vill satsa på att ha en snygg balkong så hittar du alla delar du behöver hos EASTYSTEEL. De erbjuder unika modulsystem. De har alltså inga färdiga lösningar. Du får istället välja delarna själv och sedan sätta samman dem. Du kan därmed välja en bra bottenprofil, lägga till räckesstavar, samt designa din balkong att se ut som du vill.

Balkongräcke i smide är en säker lösning

Det är viktigt att din balkong är säker att vistas på. Det får inte förekomma risk för fallolyckor. Därmed är det ett måste att ditt balkongräcke smide är tillräckligt högt. Det får inte gå att klättra över det. Sedan är det även viktigt att det inte är för stort eller för litet mellanrum mellan räckesstavarna. Det är ju dumt om någon lyckas fastna mellan dem, eller faller ut genom dem. Höjd och mellanrum är alltså krav på att det blir rätt. Utöver det så står det dig fritt att designa din balkong så som du vill. Det med ett snyggt balkongräcke i smide så väl som andra detaljer i smidesjärn. Hos EASYSTEEL hittar du allt det du behöver för att få den balkong du önskar. Det så att den både är säker och estetiskt tilltalande. Välj bland ett stort utbud av produkter som finns hos dem.

Smidesräcke för balkongen

Även om det främsta är att balkongen ska vara säker att vistas på, så är det inte fel att den även är snygg att se på. I dag går det att välja en mängd olika material för sin balkong. Om du väljer balkongräcke smide så gör du ett bra val. Det är modernt, tidlöst, klassiskt, allt i ett. Du kan köpa de delar du behöver ha hos EASYSTEEL. Sedan så sätter du samman dem enligt din egen design. Du kan därmed få hur stor eller liten balkong du vill. Du kan kombinera olika smidesprodukter och det finns mycket att välja på. EASYSTEEL har nämligen över 40 000 produkter i smidesjärn. Du kan därmed kombinera dem exakt så som du vill för att få en balkong som blir unik. Du kan så klart även matcha ett balkongräcke i smide med andra material. Det finns glasdetaljer, vajrar, rostfritt, galvaniserat och så vidare. Du har oändliga möjligheter att skapa det du vill. Det är bara din egen fantasi som kan begränsa dig.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

011 – 18 23 23

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...