Smidesräcke balkong

Skrevet af Camilla Hansen

07/10/2021

Funderar du på vilken typ av räcke du ska ha till din balkong? Kanske håller du på att bygga ett nytt hus med balkong, eller så ska du ersätta ditt befintliga, utslitna räcke. En balkong kan bli som en liten trädgård – där du kan odla jordgubbar, sallad, tomater eller något helt annat. Med en ett smidesräcke för din balkong får du en vacker inramning för din “trädgård”.

Delar till ditt smidesräcke

Hos EASYSTEEL hittar du alla de delar du behöver för att bygga ett smidesräcke till din balkong. Är du händig kan du själv montera ihop räcket – annars tar du hjälp av en fackman. Har du exempelvis ett lite äldre hus så kan det passa utmärkt med ett klassiskt smidesräcke. Vi ger dig utrymme att vara kreativ när du utformar ditt smidesräcke för din balkong. Eftersom vi säljer delar till räcken så är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad som går att skapa.

Hör av dig till vår kundtjänst om du behöver hjälp med att skräddarsy ett smidesräcke till din balkong. Beskriv gärna ditt projekt så noga som möjligt och bifoga gärna en ritning med mått. Då skapar du goda förutsättningar för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Hög säkerhet och lång hållbarhet

Våra smidesräcken för balkong håller högsta kvalitet och möter branschens alla krav på säkerhet och hållbarhet. Ett smidesräcke är en klassisk och elegant lösning som lämpar sig utmärkt såväl i storstaden som i äldre, anrika miljöer där moderna material som aluminium kanske inte passar lika bra.

Vi erbjuder en rad olika alternativ, varianter och kombinationer. Titta igenom vårt utbud och fundera över vilken lösning som passar bäst för dina behov. Behöver du inspiration kan du titta in i vårt galleri med bilder som visar olika lösningar.

Kanske hittar du en lösning där som passar dina behov precis – eller så hittar du något som du kan modifiera och ändra efter dina förutsättningar och behov. Tänk igenom din lösning noggrant så att du säkert får till ett smidesräcke som passar bra till just din balkong. Förutsättningarna kan se väldigt olika ut – och därför kan det behövas lite planering och tankeverksamhet innan du kan komma fram till vilken lösning du ska välja.

Köp ett smidesräcke till din balkong från EASYSTEEL

Hos oss på EASYSTEEL hittar du produkter till bra priser, med hög kvalitet. Alla våra produkter är tillverkade med omsorg och noggrannhet. Dessutom erbjuder vi personlig rådgivning och professionell service. Så hör av dig till vår kundtjänst om du har några frågor om våra produkter eller din beställning.

EASYSTEEL utvecklar ständigt nya produkter. Tack vare vår stora branschkunskap kan vi utveckla produkter som blir framtidens lösningar. Vi lyssnar alltid till våra kunder och deras speciella behov. Dessutom siktar vi på att uppnå en tidlös och elegant design – oavsett vilken produkt det handlar om.

Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd som det bara är möjligt. Börja med ditt projekt redan idag och titta igenom våra produkter när det gäller smidesräcken till balkong. Lägg en beställning till EASYSTEEL redan idag!

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

011 – 18 23 23

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...