Rostfria räcken

Skrivet av Camilla Hansen

07/10/2021

Letar du efter en smidig lösning när det gäller räcke? Då har du hittat rätt! Hos EASYSTEEL hittar du alla delar du behöver för att – antingen själv, eller med hjälp av en fackman – skräddarsy ett rostfritt räcke som passar dina behov. Läs vidare om några olika modeller och alternativ som du kan välja mellan. Väljer du EASYSTEEL får du ett lättmonterat och stabilt räcke – som kan användas som altanräcke, trappräcke, balkongräcke eller staket.

Olika modeller och varianter – för dina behov

EASYSTEEL erbjuder bland annat lösningar där stolpräcket kan monteras på sidan av terrassen och där stolpar, medlöpare och handledare samt alla beslag är tillverkade i rostfritt stål. Med en rostfri lösning får du ett i stort sett underhållsfritt räcke som är rejält och hållbart på lång sikt.

Om du har ett projekt i tankarna och fundera över ett rostfritt räcke så är du varmt välkommen att höra av dig till EASYSTEEL. Beskriv dina förutsättningar och din målbild så hjälper vår professionella kundtjänst dig att ta fram en lösning som lever upp till dina önskemål. Ju mer noggrant du kan beskriva ditt projekt desto lättare har vi att hjälpa dig.

Eleganta rostfria räcken med eller utan handledare

EASYSTEEL erbjuder bland annat delar till ett elegant altanräcke i blankpolerat stål. Detta räcke bildar en vacker inramning runt en privat fastighet eller en industrilokal eller liknande. Du kan gärna kombinera ett rostfritt räcke med glas och skapa en luftig känsla som inte förstör utsikten.

Med våra lösningar kan du exempel skapa ett rostfritt stolpräcke med glas som kan monteras med eller utan handlare. Dessutom kan du själv välja om du vill ha handledare i trä eller rostfritt stål. Du kan också få glas i alla möjliga olika färger och varianter.

LED-lampor i handledaren

Vill du lyxa till det lite extra så erbjuder vi räcken i rostfritt stål och glas med LED-lampor i handledaren. Det ger en mysig och trevlig stämning, särskilt när det börjar bli mörkt ute – perfekta för dig som älskar att sitta ute varma vårkvällar!

Kvalitet och design i centrum

EASYSTEEL har attraktiva erbjudanden där kvalitet och design står i centrum. Så det finns många anledningar att välja våra rostfria räcken. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi lyssnar gärna på dina tankar om våra produkter eller din beställning – och förhoppningsvis kan vi ge ett bra svar!

Vi gör allt vi kan för att våra kunder ska vara så nöjda som det bara går. Därför lyssnar vi på våra kunder och utvecklar ständigt nya lösningar för att möta framtidens behov. Vi är stolta över våra erbjudanden och över att vi har så många nöjda, återkommande kunder.

Kom igång med ditt projekt inom kort genom att titta närmare i vårt inspirationsgalleri med bilder på olika lösningar. Kanske hittar du något där som passar dig bra. Annars kan du skapa en egen lösning. Titta igenom vårt stora utbud när det gäller delar till rostfria räcken och lägg en beställning till EASYSTEEL redan idag!

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...