Trappräcke inomhus

Skrivet av Camilla Hansen

07/10/2021

Ett trappräcke inomhus är ett måste om du vill ha en trappa som är säker. Trappräcke inomhus är viktigt att inte fuska med. Det gör dels att din trappa blir säkrare, men det gör även att den blir mer estetiskt tilltalande. EASYSTEEL erbjuder delar för dig att kunna bygga en trappa. Det finns bland annat bra trappräcken, samt att du hos dem även hittar handledare, handledshållare och så vidare. De kan hjälpa dig att få ett skräddarsytt trappräcke för inomhusbruk. När du ska bygga ett räcke för trappan inomhus så finns det flera alternativ och kombinationer du kan satsa på. Hos EASYSTEEL finns det unika modulsystem. Tanken är att du hos dem kan hitta de delar du behöver och sedan sammanfoga dem på egen hand.

Inomhus är det viktigt med ett bra trappräcke

En trappa som finns inne, mellan två våningsplan, behöver ha rätt sorts trappräcke. Du kan designa det på ett sätt som passar dig och dina behov. Ett trappräcke har vissa krav som ska uppfyllas. Det eftersom det måste vara säkert att använda trappan. Räcke och handledare för trappan ska utformas efter byggnadens användning. Det för att minska risken för fallolyckor. Din trappa inomhus, den kan du bygga i nästan vilket material du vill. Samma sak med trappräcket, du har flera bra alternativ och material att välja på. Hos EASYSTEEL finns det bland annat trappräcken i rostfritt stål. De har även trappräcken i smidesjärn. EASYSTEEL har unika modulsystem för olika projekt och byggen. Det innebär att du hos dem kan hitta de delar du behöver, för att sedan sammanfoga på egen hand till en enhet. Trappräcken inomhus kan vara i glas, rostfritt stål eller i smidesjärn. Sedan kan du även satsa på handledare som matchar. Hos EASYSTEEL finns det handledare i olika trämaterial. Bland annat har de handledare i ek, mahogny och teak. De har även de delar du behöver för att kunna montera handledaren på ett bra och snyggt sätt.

Snygga detaljer gör din trappa unik

EASYSTEEL har inga färdiga produkter, utan hos dem finns det delar som du kan sammanfoga själv. Ska du bygga en trappa så kan du då satsa på att köpa trappräcke, handledare, handledshållare, handledskonsoler, ändavslut samt mycket mer. EASYSTEEL erbjuder bland annat eleganta rostfria detaljer, vackert klassiskt smide så väl som galvaniserade artiklar. De har ett stort utbud av beslag, stolpar samt olika monteringsalternativ. Detta företag kan se till att skräddarsy lösningar för ditt trappräcke inomhus, oavsett om du föredrar ett trappräcke i glas eller ett trappräcke i rostfritt stål. Utöver ett snyggt trappräcke är det bra att även satsa på bra handledare. De är inte bara för att göra det hela snyggare, utan de ska monteras för att trappan ska vara mer säker att gå i. Se till så att du monterar handledaren i rätt höjd. Trappräcket måste även det vara säkert, så se till så att det inte är för brett mellan, så att ett barn kan klämma sig fast. Det får inte heller vara för lågt, så att det går att klättra över.
 

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...