Säkra glasräcke till altan av högsta kvalitet

Föreställ dig att du sitter på din altan en ljummen sommarkväll. Vinden har tagit fart, men det stör dig inte. Du smuttar på din iskalla dryck medan glasräcket på altanen skyddar dig från vinden och låter dig njuta av din trädgård och utsikten. 

Det kanske låter som en dröm men kan bli verklighet, särskilt om du ger din uteplats glasräcke från oss. Våra produkters kvalitet och utförande är av högsta standarden på marknaden.

Glasräcke altan med hög säkerhet och snygg design

Säkerheten kan vara en viktig fråga för vissa trädgårdar. Hushåll med husdjur eller små barn kanske vill separera uteplatsen från resten av trädgården, särskilt om det finns svaga stängsel eller oskyddade vattenområden i trädgården. Men säkerhet behöver inte alls vara oattraktivt eller tråkigt. Om du monterar glasräcken som säkerhetsfunktion kan du få samma sinnesfrid som med ett metallstängsel eller trästaket, men med friare utsikt och mindre underhåll. Härdat glas ger dig fullständig sinnesro – din trädgård ska ju trots allt vara en plats där du kan koppla av och njuta av dig själv.

Ett glasräcke till altan kan ge en oväntad dimension till både ditt hem och din trädgård. Med ett urval av glas, stolpar och handledare kan du enkelt överföra inredningsteman från hemmet och ut till din trädgård. Hos oss kan du räkna med att du alltid kommer att få:

  • Räcken av högsta kvalitet
  • Priser som är konkurrenskraftiga
  • Expertrådgivning via kundtjänst eller butik

Skapa ditt unika glasräcke till altan hos oss

Vill du ha en särskild design? Då har du tur. Glasräcken från oss är idealiska för mer ovanligt formade uteplatser eftersom du har många variationer att välja mellan. Du har möjlighet att välja mellan olika storlekar och höjder för att anpassa ditt altanräcke utefter just dina behov. Du kan även lägga till en altan trappa med räcke om du så önskar. Några av de alternativ för glasräcken altan är:

  • Frostat eller klarglas
  • Med eller utan handledare – i metall eller olika träslag
  • Start- och avslutningsräcke i olika designer
  • Med eller utan stolpar

Om du inte kan se den design du vill ha på vår webbplats hjälper vi dig gärna att hitta en lösning åt dig. Du kan bifoga en bild av din altan när du skickar en prisförfrågan. På så sätt kan vi hitta en lösning som är anpassad för just ditt specifika projekt.

Rena eleganta linjer med glasräcken altan

De rena linjerna hos glasräcken ger ett elegant intryck i alla typer av miljöer. I allt från strandnära platser till landsbygd- och stadsområden. Klarglasets transparens är inte bara snyggt, det förstör inte heller din utsikt, samtidigt som det ger skydd under blåsigare dagar. Men du kanske vill överväga frostat glas istället?

Frostat glas för att förhindra insyn

Ett glasräcke till altan av frostat och ogenomskinligt glas är ett självklart val om du vill få en mer privat känsla på din altan. Dessutom medför de att ljuset fortfarande släpps igenom. Du kan välja mellan olika höjder vilket gör att du kan skapa ett insynsskydd i eleganta detaljer där du behöver det som mest.

Montering och underhåll av altan glasräcke

När du beställer ditt nya glasräcke till altan hos oss får du hem allt du behöver för att enkelt montera upp det. Tyvärr erbjuder inte vi denna tjänst, utan du kan göra det själv eller anställa hantverkare för att göra det åt dig. Om du väljer att göra det själv är det viktigt att du ser till att följa alla eventuella regler och föreskrifter. Dessa kan du hitta hos  Boverkets Byggregler (BBR).

Underhåll av ditt nya glasräcke till altan

Alla våra produkter är utformade för att vara enkla att underhålla. Våra altanräcken i glas underhåller du på samma sätt som dina fönster. Tänk på att inte använda stålull eller liknande då detta kommer att repa ytan av glaset. Om du har detaljer i metall är det viktigt att du underhåller dem på bästa sätt för att förlänga deras livslängd. Använd Easysteel underhållsspray E4052 som både rengör och skyddar ytan med en film som både är antistatisk och vattenavvisande. Vid djupare rengöring kan du även använda vår avfettningsspray E4051 innan du använde runderhållssprayen.

Beställ ditt glasräcke altan hos Easysteel

Hos oss hittar du allt du du kan tänka dig för att skapa det altanräcket i glas du önskar dig. Genom en montering som är enkel, produkter av högsta kvalitet och en mängd valmöjligheter är vi säkra på att du kommer hitta det perfekta glasräcket för din altan.

Om du har svårt att välja eller har några frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta oss. Du kan enkelt nå våra experter antingen via telefon eller e-post. Om du har möjlighet kan du även besöka vår butik i Norrköping.