Inspiration

EASYSTEEL AB leverar komponenter till räcken i bland annat rostfritt stål, zink, aluminium. Produkterna håller hög kvalitet och har en enkel och elegant skandinavisk design. Våra räcken används överallt i samhället, både utomhus och inomhus, till exempel i privata hem, offentliga byggnader, företag och detaljhandel. Du kan sätta ihop ditt rostfria räcke med vertikala rör, kombinerat med horisontella stolpar, wiresystem eller trådnät. Eller så kan du istället skapa ett glasräcke eller en glasvägg genom att fästa glaset med glashållare, punktbultar, glasankare eller aluminiumbottenprofiler. Alla våra räcken kan utrustas med handledare i form av stålrör eller olika träslag.

Trappräcken

Terrassräcken

Balkongräcken

Projekt i smidesjärn

Projekt i galvaniserat stål

Projekt med handledare

Räcken med medlöpare

Räcken med stolpar och glas

Räcken med bottenprofil

Räcken med glasankare

Räcken inomhus

Hitta din inspiration här

På den här sidan har vi delat in våra kunders räckesprojekt i kategorier, så att du enkelt och snabbt kan få en överblick över var du ska leta för att hitta inspiration till just ditt projekt. Klicka på de olika gallerierna och se olika resultat för samma uppgifter. Du kan också ta en titt på vår galleri-sida där du har möjlighet att sortera bilderna så att du bara får de resultat som passar för sökningen. Eller så kan du öppna bilderna i en bildvisare och titta igenom alla bilder en efter en.

Designa ditt eget räcke

Är du nyfiken på hur ett räcke till ditt hem kommer att se ut och behöver du se det själv? Då kan du också prova vår räckeskonfigurator som låter dig designa din ledstång i en 3D-miljö, där du kan se varje enskild detalj i takt med de val du gör. Du kan välja mellan tre utföranden i rostfritt stål, med eller utan glas, och du kan ange dina exakta mått, hur räcket ska monteras och avslutas och mycket mer. Om du behöver en förklaring av hur konfiguratorn fungerar kan du se vår videoguide här. Och kom ihåg att vi alltid är redo på telefon för att hjälpa till om det behövs.

Gör det själv-projektet

Är du typen av gör-det-själv, och ska du precis börja designa och installera ett räcke hemma? När du har tittat igenom vår inspirations- och gallerisida och hittat tillräckligt med inspiration för att fatta ett beslut kan du hoppa direkt till vår webbshop, där du enkelt och snabbt kan beställa delarna till ditt räcke. Här hittar du våra stora sortiment i rostfritt stål, smide och galvaniserat stål som du kan använda för att sätta ihop ditt drömräcke.

Behöver du hjälp?

Har du frågor är du alltid välkommen att ringa eller skriva till oss. Vi har mer än 35 års erfarenhet inom räckesbranschen och är stolta över att hjälpa våra kunder att lyckas med sina räckesprojekt. Du kan höra oss på telefon eller chatta om det är en här-och-nu-fråga. Eller så kan du skicka ett mejl till oss som vi strävar efter att besvara inom 24 timmar på vardagar. Du hittar vår kontaktinformation på denna sida. Du är också välkommen att komma förbi och se vårt showroom i Brøndby, och ta en pratstund över en kopp kaffe.