Projekt med handledare

Räcke i rostfritt stål i källartrappan

Denna trapphandledare är tillverkad med en vacker och modern handledare i rostfritt stål med en borstad yta. Handledaren sträcker sig längs trappan som leder ner till källaren och ger ett säkert och stabilt stöd under gången. Handledarens design och materialval harmonierar perfekt med stilen i trapphuset och bidrar till att skapa en sammanhängande och stilfull atmosfär.
Denna rostfria stålhandledare kompletterar trappan och fulländar uttrycket i hela rummet.

Handledare i mahogny

Vår eleganta räcke i mahogny är den perfekta lejdaren till din trappa. Den varma och naturliga träfärgen skapar en vacker kontrast till den moderna stilen hos de rostfria stål handledarhållarna. Monterad längs med trappan blir den både en funktionell och dekorativ detalj som också med sitt sneda snitt ger stil och elegans till vilket rum som helst.

De matchande trappstegen i samma mahognyträ fullbordar den harmoniska looken.

Räcke i rostfritt stål

Vår handledare i rostfritt stål är både stilfull och hållbar. Rostfritt stål finns i många kvaliteter, och här hos oss i tre olika; AISI 304 för inomhusbruk, AISI 316 för utomhusbruk och Duplex för de särskilt utsatta områdena som t.ex. hamnen. Den slipade ytan ger ett tidlöst och elegant uttryck.

Genom att torka av handledaren när den blir smutsig kommer den att se bra ut i många år framöver

Räcke i mahogny

Denna trappräcke är konstruerad med tre robusta stolpar i rostfritt stål som säkerställer stabilitet och hållbarhet. På toppen av stolparna finns en vacker handledare i mahogny som skapar en harmonisk koppling till trappan, som också är tillverkad av samma träslag. Den varma och naturliga färgen på mahogny ger en känsla av lugn och kontrasterar vackert mot den gröna omgivningen.

Denna trappräcke ger inte bara stöd till trappan utan tillför också en stilfull touch till din trädgård.

 

Hitta inspiration hos Easysteel AB för ditt räcke

Här hos Easysteel AB har vi hjälpt många kunder under mer än 35 år inom räckesbranschen. Ibland behövs ett avancerat räckessystem vars huvudsyfte är säkerhet. Andra gånger kan en enkel handledare göra jobbet. Här på sidan har vi samlat några inspirerande bilder som du kan använda för att söka inspiration till dina egna projekt. Du kan även besöka vår hemsida där du bland annat kan köpa beslag och handledare. Och här förvarar vi även ett inspirationsgalleri.

Varianter och användningsområden

Våra handledare används både på räcken och direkt på väggen vid till exempel trappor. Det är populärt att matcha handledare med trätrappor, vilket ger en fin harmoni och balans. De finns i galvaniserat och rostfritt stål samt olika träslag, beroende på tillgänglighet. Vi säljer främst mahogny, ask, ek och IPE. Och längden bestäms helt naturligt av hur högt trädet var innan det fälldes.

Kvalitet är en viktig parameter för oss

Hos Easysteel AB lägger vi stor vikt vid kvalitet. Ett räcke är inte bättre än den kvalitet som produkterna levereras i. Det har stor betydelse för hållbarheten, särskilt när det monteras utomhus. Här måste man kunna vara säker på att man har fått den kvalitet som utlovats. Och det kan du vara säker på här hos oss. Med våra mer än 30 år på den nordiska marknaden kan du lita på att vi vet vad vi pratar om. Vi har ägnat en sida åt att förklara hur mycket vi faktiskt bryr oss om det, och du kan läsa den på vår webbutik här

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med att välja vilken räcke som passar bäst för ditt projekt? Tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid redo att svara på dina frågor via telefon, chatt och e-post. Vi vill verkligen hjälpa dig att lyckas med ditt räckesprojekt. Kontakta oss här.