icon_check icon Eksisterat sedan 1985

icon_check icon Alltid redo med telefonrådgivning

icon_check icon Anpassat till dina behov

Designa ditt räcke och se priset med det samma

Prova vårt designverktyg när du planerar att köpa ditt räcke. Vårt verktyg kan både designa räcken till terrasser och altaner. Beställ räcket online och få det levererat direkt hem till dig.

Din dröm – vår erfarenhet

Är du på jakt efter det perfekta glasräcket? Då är Easysteel det rätta stället att starta på. Vi har ett otal möjligheter när det gäller glasräcken av hög kvalitet. Om du söker efter ett starkt glasräcke i lätt design, har vi det perfekta alternativet för dig.

Här hos Easysteel har vi samlat några av våra bästa lösningar till varje behov och ändamål. Gå på upptäcktsfärd i vårt stora urval och hitta en användbar lösning till ditt projekt.

Varför ska du ha ett praktiskt glasräcke från Easysteel?

Ett solitt och kraftigt glasräcke är en smart och funktionell lösning ur flera aspekter. Ett glasräcke från Easysteel är inte bara en fröjd för ögat, utan samtidigt också till för att skapa säkerhet och trygghet på t.ex. altanen. Våra glasräcken ger en naturlig och elegant avskärmmning så du kan sitta och njuta av utsikten med fri utsikt över trädgården och resten av omgivningen. Samtidigt kan du röra dig säkert och lätt på din terass utan att vara rädd för att falla ned.

Alla våra lösningar går snabbt att sätta samman och är enkla att montera, så du snabbast möjligt kan få ett exklusivt glasräcke. Vi har allt vad du behöver till ditt glasräcke, inklusive starkt och hållbart glas till räcken. Vi använder robusta material och elegant, modern och tidlös design, så du kan vara säker på att få ett glasräcke av högsta kvalitet. Få den mest optimala utsikten med våra fina glasräcken från Easysteel och gör sammtidigt en riktigtt god affär.

Kan du inte hitta precis den lösning du har i tankarna? Kontakta oss så hittar vi en skräddarsydd lösning tillsammans. Så kontakta oss här.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon.

Inspiration til Gläsracken

Produktinformation

Profil storlek

Vår aluminiumprofil är 119,5 mm hög och 72 mm bred.

Varianter

Önskar du ett räcke med svart profil, så kontakta oss för mer information.

Glastjocklek

Glaset levereras som 17,52 mm härdat, laminerat glas med polerad kant. Glastjockleken kommer från två st 8 mm glas som är laminerade med 4 lager folie. Vi väljer som utgångspunkt alltid härdat laminerat glas, också känt som säkerhetsglas, för att säkerställa största möjliga skydd om glaset skulle spricka.

Glastyper

I vår konfigurator har du möjlighet att välja mellan tre olika typer av glas. Du kan välja mellan vanligt klarglas, frostat som ger en mer privat avskildhet eller gråtonat som ger glaset en mörk rökfärgad look.

Toppmonterat räcke

Om du väljer ett toppmonterat räckeså placeras profilen på önskad plats för räcket och skruvas fast i underlaget.

Sidomonterat räcke

Vid val av sidomonterat räcke, så är det borrat hål i profilens yttersida, så det är lättare att komma åt med verktyg för att dra montage bultarna. Till denna finns en topplist som täcker hålen för verktyg i profilen.

Stålhåndledare

Våra stålhandledare levereras  med en diameter på42,4 mm och har en längd av 6 meter. Är ditt räcke längre så skarvas handledaren enkelt med ett skarvstycke. Handledaren har en U-profil i sig som pressas ned över kanten på glaset med en gummilist.

Medföljer det montageskruvar med räcket?

När du köper ett räcke hos oss är alla detaljer med. Vi har dock valt att inte skicka med montage skruvar till räcket. Den primära anledningen till detta är säkerhet.

Då vi inte känner till underlag och material som räcket skall monteras på vill vi inte göra dig besviken på ett felaktigt montage. Därför rekommenderar vi alltid att du kontaktar en fackman om du är osäker på hur det skallmontera räcket.

Vi står självklart alltid till tjänst med råd och vägledning per telefon eller mail.

Vägledning och teknisk information

Material och montagevägledning
Tekniska produkt ritningar

Personlig rådgivning

Har du några frågor, stora eller små, så är våra duktiga säljare alltid redo att hjälpa dig per telefon eller mail

Du kan kontakta oss på 011 18 23 23 eller sales@easysteel.se