Snyggt lättmonterat balkongräcke

Vill du uppgradera ditt balkongräcke hemma? Behöver balkongen ett ansiktslyft? Med ett Easysteel balkongräcke får du en högkvalitativ lösning som dessutom är riktigt enkel att montera. Du väljer själv material och design och vi kan tillverka räcken enligt dina mått.

Easysteel erbjuder en lättmonterad och elegant lösning som vi anpassar efter din balkong och dina behov. Fokus ligger även på säkerhet så att du kan lita på att balkongräcket sitter stabilt och håller länge.

elegant fransk balkongracke

Modulärt balkongräcke med enkel montering

När du beställer balkongräcke hos Easysteel levereras räcket i moduler, eller delar, som du sedan monterar ihop på balkongen. Det är riktigt enkelt att montera våra modulära lösningar.

Du kan anpassa utseende och mått samt välja tillval genom att designa ditt eget balkongräcke i vår räckes konfigurator.

Vi har både snygga räcken i glas med full synlighet och rostfria räcken både med och utan medlöpare. Du kan även kombinera olika material för att få ett balkongräcke som passar perfekt på din balkong.

Säkerhet och design i kombination med balkongräcke från Easysteel

När du bygger en ny balkong hemma eller renoverar balkongen bör du välja balkongräcken av hög kvalitet så att du får en säker balkong som ser bra ut. Våra räcken kommer i flera olika utföranden som passar olika typer av balkonger. Både balkongräcke och handledare från Easysteel uppfyller alla säkerhetskrav. Så länge räckena monteras på korrekt sätt behöver du aldrig oroa dig över säkerheten på din balkong.
Vi låter dig även välja material och design själv så att du får en balkong som ser ut precis som du tänkt dig. Ett balkongräcke från oss kommer att hålla i många, många år och, med rätt underhåll, se lika snyggt ut om 10 år som dagen du monterar räcket. Du hittar våra monteringsinstruktioner genom att klicka här.

fransk balkong utomhus

Designa ditt balkongräcke med vår konfigurator

Hos Easysteel väljer du inte mellan olika färdiga balkongräcken utan du får istället själv välja design och tillval för ditt eget balkongräcke. Vi erbjuder flera valmöjligheter som låter dig skapa din egen kombination av material och design som passar just din balkong. 

Bygg balkongen du drömmer om med våra smarta modulära räcken i valfritt material. Välj mellan rostfritt stål, glas eller smidesjärn och få hem ett snyggt och hållbart balkongräcke som dessutom är enkel att montera.

balkong i rostfritt stål

Handledare för balkongräcke

Förutom själva balkongräcket kan du även beställa handledare till din balkong hos oss. Komplettera ditt nya. snygga balkongräcke med en fin handledare som passar din balkong. 

Ett balkongräcke i glas ser till exempel ännu bättre ut med en stilren handledare i rostfritt stål. Du får även välja andra tillval som medlöpare och beslag när du beställer ditt balkongräcke hos oss.

Snyggt balkongräcke med rätt detaljer

Hos Easysteel får du en komplett lösning när det kommer till balkongräcke och andra sorters räcken. Vi låter dig bestämma hur räcket ska se ut så att du får ett unikt räcke som förgyller ditt hem, istället för att erbjuda standardmodeller som ser exakt ut som grannens räcken.
Vi erbjuder ett stort utbud av beslag, stolpar samt olika monteringsalternativ. Oavsett om du vill ha ett modernt och ljust räcke i glas eller ett räcke i rostfritt stål som kräver mindre underhåll är Easysteel det bästa valet för dig. Klicka här för att läsa om hur du bäst sköter räcken i rostfritt stål.

balkong med glas

Regler du bör känna till om montering av balkongräcke

När du monterar balkongräcken, eller andra typer av räcken, finns det en del regler och föreskrifter som du bör känna till. Dessa regler är till för att förebygga eller minimera personskador som kan uppkomma vid felaktig montering av balkongräcken.
Du hittar alla aktuella regler och föreskrifter i Boverkets Byggregler (BBR), som du kan läsa på Boverkets hemsida. I vissa kommuner gäller dock ytterligare regler som du behöver känna till innan du beställer ditt balkongräcke. Kontakta din kommun för att ta reda på om det finns några särskilda regler för räcken där du bor.

Balkongräcke med enkel montering och snygg design från Easysteel

Vill du ha en riktigt snygg balkong, altan eller uteplats, som gör ditt hem till grannskapets pärla? Då kan våra snygga räcken hjälpa dig. Easysteels modulära balkongräcken är enkla att montera och ser riktigt bra ut, både när de är nya och efter många år. Välj själv material, design, tillbehör och mått och bygg din balkong precis som du vill ha den. 

Alla våra produkter är av högsta kvalitet och är tillverkade med fokus på säkerhet och hållbarhet. I vårt sortiment hittar du både räcken för inomhus- och utomhusbruk. Vi tillverkar snygga balkongräcken i rostfritt stål, smidesjärn och glas, helt efter dina mått och instruktioner. Om du letar efter hög kvalitet, ett lågt pris och en unik design är Easysteel det bästa valet på marknaden.