Rostfritt räcke med glas

icon_check icon Eksisterat sedan 1985

icon_check icon Alltid redo med telefonrådgivning

icon_check icon Anpassat till dina behov

Designa ditt räcke och se priset med det samma

Prova vårt designverktyg när du planerar att köpa ditt räcke. Vårt verktyg kan både designa räcken till terrasser och altaner. Beställ räcket online och få det levererat direkt hem till dig.

Din dröm – vår erfarenhet

Om du är på jakt eftter ett rostfritt räcke med glas, så har du kommit till helt rätt ställe. Hos Easysteel erbjuder vi ett brett sortiment av delar och komponenter så du kan skräddarsy ditt helt egna och unika räcke av stål.

Vi har sedan 1985 specialiserat oss på lösningar i stål, som har resulterat i att vi har erfarna och kompetenta medarbetare och samarbetspartners, som medverkar till att du får dom bästa och självklart rätta delarna och komponenterna så du kan bygga det glasräcke du drömmer om att få.

Många olika slags räcken i stål

Hos Easysteel har vi alltid gjort en dygd av att söka enkla och kvalitetssäkra lösningar, så att det är en klar konsensus mellan köpare och säljare. Detta gör vi för att vi menar att tydlighet och förståelse är viktigt, när man skall samarbeta för att hitta dom rätta delarna och komponenterna, som skall passa korrekt i det samanhang dom skall intergreras i.

Rostfria räcken med glas finns i en massa olika former , vilket kan göra det en smula oöverskådligt att välja rätt design för att gå vidare med. detta vill vi självklart hjälpa dig med, så vi i samförstånd, kan hitta dom delar och komponenter, som passar perfekt till dina behov.

Har du frågor ang ditt kommande projekt? Så kontakta oss här.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon.

Inspiration til Rostfritt räcke med glas

Produktinformation

Stolpstorlek

Våra stolpar levereras i rostfritt stål med en diameter av 42,4 mm. Stolparnas godstjocklek är 2 mm.

Varianter

Önskar du ett glasräcke med fyrkantiga stolpar, så kontakta os för att höra mer om denna möjlighet.

Glastjocklek

Glaset levereras som 8,76 mm härdat, laminerat glas med polerade kanter.glastjockleken kommer från två st 4mm glas som laminerats tillsammans. Vi väljer som utgångspunkt alltid härdat laminerat glas, också känt som säkerhetsglas, för att säkerställa bästa möjliga skydd om glaset skulle gå sönder.

Glastyp

I vår konfigurator har du möjlighet att välja mellan tre olika typer av glas. Du kan välja mellan vanligt klart glas, frostat glas som ger en mer privat avskildhet, eller gråtonat glas som ger en mörkare rökfärgad look.

Glashållare storlek

Våra glashållare har dimensionen 43×59 mm. Vi rekomenderar våra större glashållare för att säkerställa att gummi packningen nyper ordentligt mot glaset. Därmed säkrar vi att glaset inte glider.

Önskar du en mindra glashållare, så kontakta ossför att höra mer om möjligheterna.

Glashållare form

Våra standard glashållare är av typen D-formade. Vi har också fyrkantiga glashållare, kontakta oss för närmare information.

Toppmonterat räcke

Om du väljer ett toppmonterat räcke, så får du en montagefot påsvetsad på stolparna. Till den kommer ett täcklock som du skall trä över stolpen när den är monterad.så har du ett snyggt räcke utan synliga montageskruvar.

Sidomonterat räcke

Med vår sidomonterade fot så får du en elegant och smart lösning. Vår sidomonterade fot är både enkel att montera och fungerar också som täcklock i botten på stolpen.

Stålhåndledare

Våra stålhandledare levereras med en diameter av 42,4 mmoch har en längd av 6 meter.är räcket längre än så skarvar man med en skarvstycke.

Trähandledare

Vi har tre typer av trähandledare, alla med en diameter av 45 mm. Du kan välja mellan ek, ask eller mahogny.

Medföljer det montageskruvar med räcket?

När du köper ett räcke hos oss är alla detaljer med. Vi har dock valt att inte skicka med montage skruvar till räcket. Den primära anledningen till detta är säkerhet.

Då vi inte känner till underlag och material som räcket skall monteras på vill vi inte göra dig besviken på ett felaktigt montage. Därför rekommenderar vi alltid att du kontaktar en fackman om du är osäker på hur det skallmontera räcket.

Vi står självklart alltid till tjänst med råd och vägledning per telefon eller mail.

Vägledning och teknisk information

Personlig rådgivning

Har du några frågor, stora eller små, så är våra duktiga säljare alltid redo att hjälpa dig per telefon eller mail

Du kan kontakta oss på 011 18 23 23 eller sales@easysteel.se