Tillsammans kan vi designa ditt drömräcke

Easysteel har sedan 1985 levererat ledstänger i rostfritt stål, italienskt smidesjärn och galvaniserat stål. Vi strävar efter att kunna erbjuda produkter och service av högsta kvalitet när det gäller design och produktion av ledstänger. Vi samarbetar med alla typer när det gäller leverans av räckeslösningar, från arkitekter och ingenjörer till kreativa hemma-fixare och hantverkare: landskapsarkitekter, snickare, glasmästare och många andra.

Vilka är Easysteel?

Easysteel är ett danskt familjeföretag som har specialiserat sig på ledstänger sedan 1985. Vi fokuserar på att skapa enkla och eleganta lösningar som kan användas både inomhus och utomhus. Våra specialister är redo att visa dig igenom hela design- och leveransprocessen.

Vår vision

Vi strävar efter att bli Skandinaviens framträdande leverantör av ledstänger för både privatpersoner och företag. Easysteels mål är att kunna inspirera och ge råd till alla för att säkerställa en ledstångslösning av högsta kvalitet.

Uppdrag

”För att främja en kundupplevelse, av högsta kvalitet och professionalism, som utan undantag överträffar våra kunders och konkurrenters förväntningar”

Varför ska du välja Easysteel

Vad vi gör för dig

Hos oss besvaras alla förfrågningar, där vi alltid tar dina behov och önskemål som utgångspunkt. Vi kommer att förbereda ett specifikt erbjudande för dig, baserat på vårt samtal eller en skiss tillhandahållen av dig.

Varför återvänder våra kunder till oss

Vi behandlar alla lika, oavsett om du är expert på området eller en förstagångsköpare hos oss, vi använder samma språk och besvarar alla nödvändiga frågor som kan uppstå på vägen. 

Easysteel kan med andra ord beskrivas som:

  • Kvalitetsmedveten 
  • Användarvänlig
  • Specialister
  • Transparent
  • Konkurrenskraftig

Jarmo Kolehmainen

”Jag servar kunder i både Sverige och Finland, försöker vara rak och snabb i mina offerter och trivs med att få prata både svenska och finska i mitt arbete. Har erfarenhet av branschen sedan 2009, så jag anser att mitt kunnande inom området är helt okej. På fritiden hejar jag på Liverpool FC och reser mer än gärna till staden för att se en match på Anfield Road. Familj, hus, trädgård och konserter hör också till mina favoriter.”

Stefan Tollin

”Något jag lägger mycket krut på och som är viktigt för mig, är att alla EasySteel kunder ska få bästa möjliga service samt att offerera rätt produkter inom rimlig tid. Jag har arbetat i denna bransch sedan 2005 och anser därför att jag har stora erfarenheter av våra produkter samt hur de fungerar i verkligheten. På min fritid vistas jag gärna i min trädgård eller på en resa i ett varmt land.”

Gustaf Lundinner

”Har arbetat i branschen i mer än 20 år. Med lång erfarenhet av design och tillverkning inom stål-smide. Min ambition är att vi ska verka som ett team där våra olika kunskaper och erfarenheter kompletterar varandras, för att ge dig bästa möjliga stöd. På fritiden gillar jag historia, natur och skidåkning, som jag gärna gör i Italien.”