Säkra och moderna räcken inomhus i metall

Om du är ute efter att förnya dina räcken inomhus är metall ett utmärkt material. Det kommer ge ditt hem ett modernt uttryck samtidigt som det är ett väldigt starkt och lätt underhållet material. 

Vi har över 30 års erfarenhet inom branschen och kan garantera produkter av högsta kvalitet. Hos oss hittar du detaljer i allt från rostfritt stål och smide till glas och olika träslag. Med andra ord, allt som behövs för att du ska få ett räcke som är helt unikt för ditt hem.

Räcken som kombinerar design och hög kvalitet

Hos oss har du möjlighet att skräddarsy ditt nya inomhus räcke. Resultatet är ett räcke som är anpassat utefter dina unika behov. Eftersom vi erbjuder en helhetslösning får du hem allt du behöver för att bygga ditt nya räcke på på en gång. På så sätt slipper du leta efter olika produkter hos olika leverantörer. På så sätt kommer du även kunna spara både pengar och tid. Hos oss kan du räkna med:

 • Räcken i högsta kvalitet
 • Konkurrenskraftiga priser
 • En kundservice med experter inom området

Vi hjälper dig gärna med allt du kan tänkas behöva för ditt projekt. Du har bland annat möjlighet att bifoga en bild av den plats du vill montera ett inomhus räcke i samband med en prisförfrågan. På så sätt kan vi hjälpa dig att anpassa lösningar för just ditt projekt.

Designa ditt inomhus räcke hos oss

Du kan enkelt anpassa våra räcken inomhus efter dina egna behov och preferenser. Vi har mängder av alternativ så att du kan få precis de detaljer som du önskar. Du kan välja en design som smälter in i resten av ditt hus eller ett räcke som drar uppmärksamhet till sig. Valmöjligheterna är många. Det är enkelt att anpassa höjden och du kan även välja räcken i klart glas eller frostat glas. Vi har flera valmöjligheter när det kommer till glasräcken.

Glasräcke inomhus

Ett glasräcke inomhus kan ge ditt hem en unik och modern touch. Du kan välja mellan bland annat följande alternativ:

 • Upp till fem medlöpare
 • Med eller utan glas
 • Start- och avslutningsräcke
 • Handledare i rostfritt eller trä
 • Olika typer av stolpfötter

Genom att du har möjlighet att själv designa ditt glasräcke inomhus kan du få ett räcke som är helt unikt. Du kan göra en kombination av metall och glasräcke inomhus. Lägga till trädetaljer för att “värma upp” intrycket. Eller varför inte designa en alldeles unik räcke till trappa inomhus.

Räcke till trappa inomhus

I en trappa behövs det alltid ett räcke. Men det betyder inte att den måste vara tråkig och enbart fylla en säkerhetsfunktion. Räcket till din trappa kan nämligen vara en snygg detalj i ditt hem som skulle kunna ändra ditt hems helhetsintrycket totalt. Hos Easysteel kan du designa ditt unika trappräcke. Vi har en mängd olika lösningar för att göra ditt hem unikt. Några av de produkter vi erbjuder är:

 • metallräcke trappa inomhus
 • glasräcke trappa inomhus
 • handstång i rostfritt stål eller olika träslag

Alla våra räcken är dessutom enkla att underhålla och har en lång livslängd så att du kan njuta av den under många år framöver.

Montering och underhåll av metalräcke inomhus

Alla räcken som du beställer från oss är enkla att montera. Vi erbjuder tyvärr inte installation av din beställning. Detta är något du kan göra själv, eller så kan du anställa hantverkare för att göra det åt dig. En sak du dock behöver tänka på om du väljer att montera ditt räcke själv är att du behöver följa de eventuella regler och föreskrifter som gäller. Dessa kan du hitta på Boverkets Byggregler (BBR).

Underhåll av dina inomhusräcken

För glasräcke inomhus behöver man normalt sett inte oroa sig för olika typer av beläggningar och rost. Du kan enkelt underhålla ditt glasräcke inomhus genom att rengöra med en mjuk trasa och med ett milt rengöringsmedel. Du kan även minska risken för fingeravtryck genom att använda vår underhållsspray E4052 och sedan torka av för att hålla dina glasräcke glänsande.

Beställ dina nya räcken inomhus hos Easysteel

Hos oss hittar du allt du behöver till dina nya räcken. Alla våra produkter är enkla att montera, har högsta kvalitet och kommer i en mängd valmöjligheter. Vi är säkra på att du kommer kommer kunna hitta ett räcke som är perfekt för dina önskemål och behov.

När du har bestämt dig för vilket material och vilken design du önskar kan du enkelt skicka oss en prisförfrågan för ditt projekt. Om du är osäker på vad du behöver eller har några frågor gällande våra produkter kan du gärna kontakta oss. Du kan antingen nå oss via telefon eller e-post. Om du har möjlighet kan du dessutom besöka oss i vår butik i Norrköping.