Galleri

Det finns många alternativ när det kommer till att välja vilken typ av räcke du vill ha. Här i galleriet har vi samlat några av de bästa projekten från våra kunder, som du kan använda som inspiration till ditt eget projekt. Klicka på de olika kategorierna för att sortera i urvalet och se bara en kategori åt gången.

Hitta inspiration i vårt galleri

Här i vårt galleri har vi samlat alla de bilder som du ser på sidan ”inspiration”. I galleriet har du istället möjlighet att sortera i olika kategorier, så att du till exempel kan se alla räcken med löpare samtidigt. På så sätt kan du visa bara de bilder som är relevanta för dig. Vi har gjort vårt bästa för att samla en mängd inspirerande bilder så att du känner dig väl förberedd att fatta beslutet om ditt nästa räcke. Om du saknar mer inspiration kan du också ta en titt på vårt inspirationsgalleri på vår webbshop.

Mer än 35 år i branschen

Hos Easysteel har vi tillverkat räcken i över 35 år. Vi har alltid fokuserat på arbetet med stål och började 1985 med att tillverka egna produkter som smidesjärnsportar, staket och trappor. År 1999 etablerade vi vår svenska avdelning med fokus på försäljning och service i hela Norden. 2008 startade vi även upp vår engelska avdelning i Leeds. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris, och vi lägger stor vikt vid att erbjuda god kundservice. Vi utbildar vårt personal så att deras rådgivning bygger på specialiserad kunskap, och vi är punktliga och strävar efter att vara snabba och precisa.

Möjligheter hos Easysteel AB

Genom åren har de rostfria stålräckena blivit alltmer populära bland våra kunder, så idag säljer vi många av dem. De görs främst med stålstolpar där glasmoduler, löpare eller wire sätts in. Idag erbjuder vi ett sortiment på över 40 000 smidesjärnskomponenter för smidesjärnsräcken med mera. Dessutom har vi rostfria stålkomponenter för räcken med glasmoduler, löpare eller wire, aluminiumbottenprofiler för glasmoduler och beslag samt rör i galvaniserat stål. På alla räcken kan du montera en handräcke i rostfritt stål eller trä; ask, ek eller mahogny. Du kan se alla fina räckesvarianter i vårt galleri.

Vi garanterar att kvaliteten är i ordning

Under våra 35 år på marknaden har vi haft tid att välja ut leverantörer som levererar de bästa produkterna till det bästa priset, så att vi kan sälja räckessystem till våra kunder till det bästa priset utan att kompromissa med kvaliteten. Det tycker vi faktiskt att vi har lyckats ganska bra med. Vårt rostfria stål finns i tre kvaliteter beroende på var det ska monteras. Aisi 304 för inomhusbruk, aisi 316 för utomhusbruk och några av våra beslag finns i duplex, vilket används på utsatta platser som vid poolområden och hamnen. Om du vill läsa mer om vår kvalitetsmedvetenhet kan du läsa om det på vår webbshop här.

Kan vi hjälpa till med något?

En av de saker vi lägger stor vikt vid är kundservice. Vi tycker om att våra kunder känner sig väl omhändertagna hos oss. Därför är vi alltid tillgängliga, oavsett om du har stora eller små frågor. Vi har också skapat en sida dedikerad till de mest ställda frågorna. Du kan titta på den här, kanske hittar du ditt svar direkt. Här i galleriet där du befinner dig kan du se de olika typerna av räcken som vi erbjuder och kanske också få inspiration till ditt eget räckesprojekt.
Och om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.