Inspirationsgalleri

EASYSTEEL levererar lösdelar till räcken i bl.a. rostfritt sttål, zink, aluminium och duplex. Produkterna har en hög kvalitet och en enkel och elegant skandinavisk design. Våra räcken används överallt i samhället både ute och inne-t.ex. i privata hem, offentliga byggnader, verksamheter och detaljhandel. Du kan sammanfoga ditt rostfria räcke med lodräta rör, kombinerat med vågräta stänger, vajer ellr vajernät. Eller i stället göra ett glasräcke eller en glasvägg, genom att fästa glaset med glashållare, punktbeslag, glasankare eller aluminium bottenprofiler. Alla våra räcken kan kompletteras med handledare i form av notrör i stål och olika trässlag.

Sidomonterat räcke med glas utan handledare, i blankpolerat rostfritt stål

Detta elegantta räcke i blankpolerat stål ger en fin inramning tillprivata bostäder såväl som företags verksamheter. Räcket kan monteras på sidan av terrassen, och glaset säkrar fri utsikt mot dom vackra omgivningarna.

Toppmonterat rostfritt räcke med medlöpare på utomhus terrass med handledare

Saknar du en elegant lösning i rostfritt stål? Detta räcke monteras på sidan av terrassen och stolpar, medlöpare och handledaren är i rostfritt stål. Räckets luftighet garanterar fri utsikt mot trädgården.

Sidomonterat glasräcke i profilsystem med fri uttsikt mot trädgården

Har du en fin trädgård som du njuter av utsikten mot, eller saknar du en lösning som känns lätt och elegant? Nu kan du säkra terrassen så barnen eller barnbarnen kan leka säkert och tryggt, allt medan det eleganta glasräcket garanterar fri utsikt till omgivningen.

Har du några frågor, stora eller små, så finns våra duktiga säljare på plats att hjälpa dig.

Du kan kontakta oss på tel: 011-18 23 23  eller sales@easysteel.se