Rostfritt räcke

icon_check icon Eksisterat sedan 1985

icon_check icon Alltid redo med telefonrådgivning

icon_check icon Anpassat till dina behov

Designa ditt räcke och se priset med det samma

Prova vårt designverktyg när du planerar att köpa ditt räcke. Vårt verktyg kan både designa räcken till terrasser och altaner. Beställ räcket online och få det levererat direkt hem till dig.

Det perfekta räcket för trädgården

Är du på jakt efter ett rostfritt räcke till lågt pris? Då är Easysteel ett självklart ställe att börja på. Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen, och har specialicerat oss på alla former av räcken till alla behov. Här på sidan har vi samlat några av våra bästa och mest professionella lösningar på marknaden. Se det och lite till här på sidan.

Vi har lösningar till varje behov. Både små ”gör det själv” projekt i trädgården eller större industri uppgifter. Hos Easysteel hoppas vi att vår stora erfarenhet och breda tekniska kunskap om rostfria räcken vill komma våra många kunder till godo, så dom får en god och tillfredsställande upplevelse här hos oss varje gång.

Varför skall du ha ett rostfritt räcke?

Det är en rad klara fördelar med ett räcke i rostfritt stål. Med ett rostfritt räcke från Easysteel är du först och främst säker på att ha ett räcke som är motståndskraftigt och slitstarkt, och som kommer att hålla i många år. Samtidigt ger ett rostfritt räcke ett exklusivt utseende. så du inte behöver titta på fult rostade räcken.

Ettt utomhus räcke är utsatt för båda vind och väder som sliter på räcket. Med ett räcke framställt i rostfritt stål från Easystteel får du allt vad du behöver till ett rostfritt räcke, som vill passa perfekt utomhus, till altanen, terrassen eller trädgårdstrappan. Du kan prova våra olika lösningar i många olika material och former.

Kan du inte hitta precis den lösning du har i tankarna? Kontakta oss så hittar vi en skräddarsydd lösning tillsammans. Så kontakta oss här.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon.

Inspiration til Rostfritt räcke

Produktinformation

Stolpstorlek

Våra stolpar levereras i rostfritt stål med en diameter av 42,4 mm. Stolparnas godstjocklek är 2 mm.

Varianter

Önskar du ett glasräcke med fyrkantiga stolpar, så kontakta os för att höra mer om denna möjlighet.

Medlöparnas storlek

De vågräta stängerna i räcket, kallade medlöpare, är 12 mm massiva rostfria stänger

Toppmonterat räcke

Om du väljer ett toppmonterat räcke, så får du en montagefot påsvetsad på stolparna. Till den kommer ett täcklock som du skall trä över stolpen när den är monterad.så har du ett snyggt räcke utan synliga montageskruvar.

Sidomonterat räcke

Med vår sidomonterade fot så får du en elegant och smart lösning. Vår sidomonterade fot är både enkel att montera och fungerar också som täcklock i botten på stolpen.

Stålhåndledare

Våra stålhandledare levereras med en diameter av 42,4 mmoch har en längd av 6 meter.är räcket längre än så skarvar man med en skarvstycke.

Trähandledare

Vi har tre typer av trähandledare, alla med en diameter av 45 mm. Du kan välja mellan ek, ask eller mahogny.

Medföljer det montageskruvar med räcket?

När du köper ett räcke hos oss är alla detaljer med. Vi har dock valt att inte skicka med montage skruvar till räcket. Den primära anledningen till detta är säkerhet.

Då vi inte känner till underlag och material som räcket skall monteras på vill vi inte göra dig besviken på ett felaktigt montage. Därför rekommenderar vi alltid att du kontaktar en fackman om du är osäker på hur det skallmontera räcket.

Vi står självklart alltid till tjänst med råd och vägledning per telefon eller mail.

Vägledning och teknisk information

Material och montagevägledning

Personlig rådgivning

Har du några frågor, stora eller små, så är våra duktiga säljare alltid redo att hjälpa dig per telefon eller mail

Du kan kontakta oss på 011 18 23 23 eller sales@easysteel.se