Snyggt & säkert trappräcke inomhus

Ska du bygga en trappa inomhus vill du förmodligen ha ett snyggt trappräcke som inte bara ser bra ut utan även är hållbart och säkert. Montera ett trappräcke inomhus som kommer att hålla riktigt länge och göra din trappa säkrare.
Med Easysteel kan du installera ett trappräcke inomhus i trä, rostfritt stål, glas eller smide. Använd vår räckes konfigurator för att designa ditt eget trappräcke genom att välja material, fylla i mått och lägga till eventuella tillval som specialbeslag och handledare. Våra trappräcken för inomhus installation är tillverkade för att vara slitstarka utan att tumma på utseendet.

inomhustrappa med glasräcke

Trappräcke i modulär design med enkel montering

Vi erbjuder en modulär lösning som gör det riktigt enkelt att montera ditt trappräcke inomhus. Räcket levereras i flera mindre partier som du sedan monterar i trappan en del i taget. Det färdigmonterade trappräcket sitter sedan stabilt och säkert.

Tack vare denna modulära lösning får du även friheten att kunna måttbeställa trappräcken till specialdesignade trappor. Om du bygger en trappa med en unik design är Easysteels trappräcken det perfekta valet. Vare sig du vill ha ett modernt glasräcke eller föredrar ett elegant  smidesräcke inomhus kan du hitta det du letar efter hos oss.

Fokus på säkerhet med ett trappräcke inomhus från Easysteel

När du bygga din trappa behöver du självklart alltid fokusera på säkerheten. Genom att välja ett stabilt räcke som designats med säkerhet i fokus kan du förebygga tråkiga olyckor i trappan. Skydda barn och äldre genom att välja ett trappräcke som har låga medlöpare eller greppvänliga handledare.
Med ett stabilt trappräcke som är monterat på rätt sätt kan du bygga en riktigt säker trappa. Våra snygga trappräcken ger dig möjligheten att bygga en säker trappa som dessutom ser riktigt bra ut och håller länge. Klicka här för att hitta våra monteringsinstruktioner för trappräcke inomhus.

glasräcke på trappor inomhus

Designa ditt eget räcke för inomhustrappa

Vill du ha ett trappräcke inomhus i glas som ger ditt hem en modern look? Eller föredrar du en mer klassisk trappa helt i trä? Hos Easysteel får du friheten att välja mellan en mängd olika alternativ och kombinationer av material så att du kan bygga trappan du drömmer om.

Behöver du flera trappräcken inomhus kan du beställa alla räcken på samma gång här hos oss. Välj de mått, material och tillval du vill ha och få en offert innan du bestämmer dig för att beställa. Bland tillvalen kan du till exempel välja glastyp, antal medlöpare och beslag.

ledstång i trappor inomhus

Handledare för trappräcke inomhus

Till våra trappräcken inomhus kan du lägga till praktiska och snygga handledare som gör trappan ännu säkrare. Vi har handledare av högsta kvalitet i både trä och stål. Välj mellan ask, ek och mahogny eller klassiskt rostfritt stål. Här hittar du våra tips om hur du bäst sköter dina räcken rostfritt stål.
Kombinera gärna olika material i trappan, räcket och handledaren för att skapa en unik trappa som inte ser ut som alla vanliga trappor i byggvaruhandeln. Vill du ha inspiration för din trappa kan du besöka vårt inspirationsgalleri.

Trappräcken som passar både inomhus och utomhus

Hos Easysteel hittar du räcken för både inomhus- och utomhusbruk. Vare sig du bygger en trappa till övervåningen av huset eller en trappa ner till trädgården från altanen kan du hitta det du behöver hos oss. Skapa en elegant, lyxig känsla hemma med ett trappräcke i glas eller välj en mer klassisk stil med trappa och räcke helt i trä.

Oavsett vilket material du väljer eller vilka beslag och tillbehör du lägger till kan du lita på att dina trappräcken från Easysteel är av högsta kvalitet och kommer att hålla riktigt länge.

glasräcke i trappor

Regler för montering av trappräcke inomhus

Montering av trappräcke inomhus måste ske enligt de regler och föreskrifter som kommer från Byggverket.Dessa regler har tagits fram att förebygga eller minimera personskador som kan uppkomma på grund av felaktig montering av ett trappräcke inomhus.
Du kan hitta alla aktuella regler och föreskrifter i Boverkets Byggregler (BBR) på Boverkets hemsida. Vissa kommuner har dock ytterligare regler för montering av trappräcken. Kontakta din kommun för att ta reda på om det finns några särskilda regler där du bor, innan du beställer ditt trappräcke.

Installera ett trappräcke inomhus med Easysteel

Hos Easysteel kan du beställa ett snyggt trappräcke i modulär design som är riktigt enkel att montera. Våra trappräcken är tillverkade för att vara hållbara, slitstarka och se bra ut i många, många år. Hos oss får du själv välja material och vår modulära lösning ger dig även friheten att designa din trappa precis som du vill.
Med oss kan du montera ett trappräcke i glas inomhus som lyfter känslan i hemmet designmässigt. Föredrar du rostfritt stål, trä  eller smide kan vi självklart leverera trappräcken i dessa material med. Använd vår räckes konfigurator för att beställa ditt räcke i exakt de måtten och de vinklarna du behöver. Alla våra trappräcken kan dessutom utrustas med snygga och säkra handledare i valfritt material.Beställ ditt trappräcke för inomhus montering hos Easysteel redan idag för att få hög kvalitet till ett riktigt bra pris.