Rostfria räcken till trappor

Är du på jakt efter ett nytt räcke till trappan? Då har du kommit till ett ställe som har ett brett urval av olika delar och komponenter, så du kan skapa din drömtrappa och ta din inredning till nästa nivå.

Förutom att trappan skall vara säker, spelar utseendet också en viktig roll. Ett trappräcke utomhus skall passa till husets utsida, trädgården och det omgivande området. Emedan om det är inomhus är det en helt annan omgivning det skall komplettera.

Hos EASYSTEEL erbjuder vi ett urval av olika möjligheter och kombinationer- det är bara din fantasi som sätter gränserna. Trappräckena finns i glas, rostfritt stål och smidesjärn. Beroende på om det är inomhus eller utomhus kan material väljas efter behov. Hos EASYSTEEL använder vi bara dom bästa komponenterna så därför kan du vara säker på att bli nöjd med ditt köp. Starta ditt trappräckesprojekt redan idag, dyk ner i vårt inspirationsgalleri och låt dig inspireras av dom många möjligheter som finns där.

Hos EASYSTEEL använder vi bara dom bästa komponenterna, och därför kan du vara säker på att du blir nöjd med ditt köp. Våra erfarna medarbetare hjälper dig gärna med att skräddarsy ett trappräcke som passar din trapp och dina behov.

Hos EASYSTEEL anvender vi kun de bedste elementer, og du kan derfor være sikker på, at blive godt tilfreds med dit køb. Vores erfarne medarbejdere hjælper gerne med at skræddersy et altangelænder, som passer lige netop til din altan og dine behov.

Har du frågor ang ditt kommande projekt? Kontakta då oss här.

När man bygger en trappa bör man också prioritera ett trappräcke. När det blir lite fallhöjd är det viktigt att första prioritet är säkerhet. Det finns flera regler och anvisningar inom området, som du hittar på vår hemsida, och som våra medarbetare självklart också är uppmärksamma på när du skall välja ditt nästa räcke till en utomhustrappa.

Hos Easysteel är vi övertygade om att säkerhet kan vara både stilfullt och bidragande till en unik och personlig inredningsdesign i ditt hem eller din arbetsplats. Easysteelräcket relaterar till bådadera, både som utomhus räcke eller inomhus räcke – Säkerhet utesluter inte nödvändigtvis estetik.

Om du känner att du behöver ett nytt trappräcke utomhus, eller behöver bygga en altan på höjden och behöver en utomhustrappa monterad, då har du kommit helt rätt. Hos Easysteel har vi ett extremt brett utbud av olika delar och komponenter som du kan sätta ihop så att du kan montera ditt eget unika och personliga trappräcke utomhus.

icon_check icon Eksisterat sedan 1985

icon_check icon Alltid redo med telefonrådgivning

icon_check icon Anpassat till dina behov

Varför kan jag inte designa mitt eget trappräcke?

För närvarande är det inte möjligt att designa trappräcken med vårt designverktyg. Vi arbetar på att i framtiden kunna erbjuda den möjligheten.

Allt hopp är dock inte ute. Du har självklart möjligheten att kontakta oss och få samma service och hjälp som vår konfigurator möjliggör.

Har du ett trappräckes projekt? Så kontakta oss här

Ett trappräcke från Easysteel skapar säkerhet

Med ett trappräcke är du på god väg till en säker trappa. Räcket i din trappa är en viktig detalj, dels för att det ökar säkerheten och minskar risken för fall, då man kan hålla sig i det. Men det kan i lika hög grad vara viktigt av utseendemässiga orsaker.

Med ett trappräcke från Easysteel kan du räkna med att alla asketer blir tillgodosedda, så du kan lita på att du får ett säkert räcke. Våra erfarna medarbetare hjälper dig med att skräddarsy ett trappräcke som passar både din trappa och dina behov.

Få rådgivning angående ditt trappräcke.

Om det är första gången du skall bekanta dig med det är det alltid en möjlighet att arbeta tillsammans med våra kompetenta medarbetare så du kan vara säker på att du väljer rätt delar och komponenter. Det kan ibland uppstå frågor som:

  • Vad är viktigast? Hållbarhet eller utseende?
  • Var skall trappräcket placeras?

När du skall hitta dom rätta delarna och komponenterna till ett utomhus trappräcke är det essentiellt att materialet kan motstå det skiftande svenska vädret. Hos Easysteel erbjuder vi olika lösningar som t.ex. rostfritt eller galvaniserat stål och smidesjärn. Största delen av våra produkter är framställda i AISI316 som betyder att det är syrafast och alltså kan klara det skiftande svenska vädret.

Om räcket skall användas på en mer utsatt plats har vi också material som har en större motståndskraft. I sådana fall är det fördelaktigt att ta en dialog med en av våra medarbetare för att säkra att man får rätt material för platsen. Dessa produkter framställs i Duplex kvalitet som ger ett bättre korrosionsskydd än standarddelarna. Rent tekniskt har Duplex materialet en högre korrosionsbeständighet som gör att ytan förblir blank längre.

Har du frågor om ditt kommande projekt? Kontakta oss här.

Har du frågor är vi redo att hjälpa dig.

Vad skall man vara uppmärksam på?

När man skall hitta dom olika delarna och komponenterna till det nya trappräcket är det några faktorer man nödgas ta ställning till. Du ska t.ex. veta huruvida det är ett räcke till en utomhustrappa eller ett räcke till en inomhustrappa.

Allt utifrån om trappräcket är utomhus eller om trappräcket är inomhus skall man välja olika delar och komponenter. Om trappräcket skall placeras på en utomhustrappa kan det vara så att man skall välja mera hållbara material, så räcket till utomhustrappan kan klara de skiftande väderförhållanden som kan uppstå under året.

När du har funderat på omgivningen trappräcket skall placeras i skall du också bestämma vilket/vilka material du önskar, som skall ingå i trappräcket.

Regler för trappräcken

Innan man designar sitt trappräcke, är det viktigt att försäkra sig om, att räcket kommer att leva upp till dom krav och föreskrifter som finns. För räcken gäller det att dom skall utformas efter byggnadens användningsområde, på ett sätt som skyddar mot olyckor. Är det då en fristående trappa skall räcket vara minst 900mm alternativt 1100mm högt och skall vara försett med en handledare som är lätt att greppa. Dessutom föreskrivs ibland att det skall finnas en extra handledare på lägre höjd för barn att hålla sig i.

Inspiration til Rostfria räcken till trappor

Produktinformation

Trappräcken i glas

Ett trappräcke i glas ger en elegant inramning till din trappa. Samtidigt garanterar det att du har något att hålla i när du går upp eller ned. Ska du montera ett trappräcke i glas? Med ett räcke i glas utan stolpar erbjuder vi en monteringsmöjlighet som gör det möjligt att montera glaset på utsidan av trappan. På så sätt får räcket en svävande look. Trappräcket i glas avslutas med endera en handledare i trä eller en i rostfritt stål.

Trappräcken i rostfritt stål

Drömmer du om ett trappräcke i rostfritt stål? Då har du kommit till rätt ställe. Hos EASYSTEEL kan vi hjälpa dig med att skräddarsy ditt räcke efter dina önskemål. Vi erbjuder runda eller fyrkantiga stolpar som kapas i önskad höjd. Dessa stolpar kan monteras på ett vågrätt plan eller på utsidan av trappan. Räcket avslutas med endera en handledare i trä eller en i rostfritt stål.

Trappräcken inomhus

Materialvalet till ett trappräcke för inomhusbruk är helt fritt. Liksom vi erbjuder trappräcken i rostfritt stål för utomhusbruk, erbjuder vi också räcken till inomhusbruk. En mindre del av våra produkter är producerade i AISI304, och är därför lämpade till inomhus bruk.

Önskar du en mera rustik eller detaljrik look? Då kan du med fördel välja smidesjärn, då har du ett hav av möjligheter och dekorationer.

Trappräcken utomhus

Ska du göra ett utomhus trappräcke? Väder o vind ställer lite andra krav på ett utomhusräcke än på ett inomhusräcke. Vi kan erbjuda ett trappräcke utomhus i rostfritt eller i galvaniserat stål samt i smidesjärn. Största delen an vårt rostfria stål är producerat i AISI316, vilket betyder att det är syrafast och därför kan stå emot väder och vind. Detta är den mest vanliga typen för utomhusbruk.

Till mera utsatta områden, som t.ex. havsnära, kan några av våra produkter fås i en duplex kvalitet, vilket gör dom ännu mera motståndskraftiga mot det aggressiva klimatet. Duplex stålet har en hög korrosionsbeständighet, och kommer därför bevara ytan ren längre.

Personlig rådgivning

Har du några frågor, stora eller små, så är våra duktiga säljare alltid redo att hjälpa dig per telefon eller mail

Du kan kontakta oss på 011 18 23 23 eller sales@easysteel.se