Räcken med bottenprofil

Balkongräcke med bottenprofil för fri sikt

Detta balkongräcke, som är monterat i en bottenprofil, skapar ett imponerande visuellt intryck och förbättrar upplevelsen av att vara på balkongen. En särskild egenskap hos detta räcke är användningen av genomskinliga glasmoduler, som framhäver den vackra trädgården och skapar en känsla av sammanhang mellan balkongen och naturen. Istället för att blockera utsikten och skapa skugga, låter glasmodulerna ljuset komma in och skapar en känsla av rymd.

Denna smarta designlösning utnyttjar det begränsade utrymmet och ger illusionen av en större och mer öppen balkong, där man kan njuta av både utsikten och den omgivande naturen.

Bottenprofilräcke som ger fri sikt till vackra omgivningar

Detta räcke är en modern lösning som utnyttjar den fantastiska havsutsikten på bästa sätt. Med glasmoduler monterade i en bottenprofil på sidan av den upphöjda träterrassen får du en obruten vy över det vackra havet och stranden. Räcket i glas lägger till en känsla av rymlighet och öppenhet samtidigt som det säkerställer en säker avgränsning. Den inbjudande terrassen erbjuder avkoppling i solstolar, redo att njuta av ett glas vin och den fantastiska utsikten.

Detta räcke skapar en kombination av funktionalitet, estetik och en oförglömlig vy som gör terrassen till en idyllisk plats att njuta av ögonblicket.

Terrassräcke i bottenprofil som ramar in de frodiga omgivningarna

Detta bottenprofilräcke med glasmoduler erbjuder utöver funktionaliteten också en enastående utsikt. Terrassen, som mest påminner om en utsiktsplats skapad för att njuta av naturen, ger en imponerande panoramavy över den omgivande vackra naturen, som elegant ramas in av räcket. Kontrasten mellan de grå plattorna på terrassen och den frodiga grönskan lägger till djup i utomhusrummet.

Denna terrass är en inbjudan att fördjupa sig i naturens skönhet, där man kan njuta av lugnet och beundra landskapets praktfulla detaljer, som framhävs genom räckets stilfulla design.

Bottenskena räcke med en lätt och elegant framtoning

Detta räcke passar på varje terrass med en fantastisk utsikt. Det klara glaset ger fri sikt till de omgivande omgivningarna, och helheten skapar en lätt och elegant framtoning. Terrassen kommer automatiskt att kännas större eftersom räcket inte skapar en barriär, men det kommer ändå att skydda mot vinden, vilket gör det möjligt att njuta av vädret även under lite blåsiga dagar.

Detta räcke skapar en attraktiv plats för mysigt umgänge, där ljuset kan komma in från alla vinklar.

Hitta inspiration hos Easysteel A/S för ditt räcke med bottenprofil

Letar du efter inspiration för ditt räcke med bottenprofil? Då har du kommit rätt. Vi har lagt ner stor möda på att skapa ett helt inspirationsgalleri fyllt med bilder på alla olika räcken vi erbjuder. Här på sidan kan du se 3 räcken med bottenprofil som vi har hjälpt några av våra kunder att uppnå. Du kan se några fler projekt på vår webbshop, där vi också har ett inspirationsgalleri.

Vilket räckessystem bör du välja?

Det finns olika fördelar med olika räckessystem. Med glas i en bottenprofil får du fri sikt och skydd från vinden, medan du med ett räcke monterat med stolpar får lite mer flexibilitet eftersom de lättare kan monteras på trappor. Men när allt kommer omkring bör du bara välja det räcke som du tycker bäst om och som passar bäst i det rum där det ska monteras.

Fördelarna med ett räcke med bottenprofil

Med ett räcke i bottenprofil får du fri sikt till omgivningarna eftersom det inte finns några stolpar som blockerar. Samtidigt fungerar glaset som ett vindskydd, så att du kan sitta säkert och varmt och njuta av den vackra omgivningen. Denna lösning är särskilt bra när du är lite högre upp, eftersom vinden ofta känns starkare högre upp.

Behöver du hjälp?

Med våra mer än 35 år inom räckesbranschen känner vi oss väl rustade för att hjälpa dig med ditt räckesprojekt. Vi har provat på allt möjligt genom åren, stora och små ärenden, räcken på familjen Jensens terrass och komplicerade projekt som har krävt full koncentration. Så vi kan säkerligen hjälpa dig med dina frågor också. Om du är osäker på något, tveka inte att kontakta oss. Kontakta oss här. Du kan också själv hitta information om de krav som måste uppfyllas när du designar ditt räcke på Boverkets webbplats.