Stolpräcken med glas

Terrassräcke på upphöjd terrass med mahognydetaljer

Denna imponerande terrass, som nästan kan liknas vid en stor altan, kombinerar enastående utsikt med naturlig skönhet. Mahognyterrassbrädorna skapar en varm och inbjudande atmosfär som perfekt kompletteras av handledaren i samma träslag. Räcket, som är designat med stolpar i rostfritt stål och glasmoduler emellan, erbjuder inte bara en säker avskärmning utan också en obegränsad vy över omgivningen. Räckets kurvor följer elegant husets utformning och skapar en harmonisk koppling mellan arkitektur och natur.

Detta terrassräcke är ett perfekt exempel på vacker integration av material och design som skapar en oas av stil och komfort på upphöjd nivå över marken.

Trappräcke med både stolpar och handledaren i mahogny

Detta trappräcke tillverkat av mahognyträ är enastående med sin naturliga skönhet och varma utstrålning. Varje element, från handledaren till stolparna och räckets struktur, är noggrant utfört i mahognyträ för att skapa en tidlös och elegant trapputformning. Glaset som används mellan stolparna ger en känsla av lätthet och öppenhet, och glasfästena säkerställer en solid och säker fastsättning.

Denna kombination av mahognyträ och glas ger en unik karaktär till varje interiör.

Trappräcke i rostfritt stål med glasmoduler

Detta räcke är ett imponerande exempel på modern design. Med stolpar och handledaren i rostfritt stål tillför det en strömlinjeformad estetik till trappan. Glasmodulerna är skurna på ett sätt som följer trappans lutning och skapar en sömlös och elegant övergång.

Detta räcke förenar både funktionalitet och estetik på ett imponerande sätt. Trappans utseende kommer verkligen till sin rätt, samtidigt som räcket skapar en känsla av luftighet och öppenhet i rummet.

Räcke och handledaren i mahogny

Detta räcke är skapat med fokus på funktionalitet och säkerhet. Mahognyn på handledaren ger en vacker touch till räcket och ger ett bekvämt grepp. Det rostfria stålet är mycket hållbart och glasmodulerna möjliggör ljusgenomträngning samtidigt som de ger god säkerhet till räcket.

Dess enkla och praktiska design passar perfekt i vilket rum som helst där funktionalitet är av högsta prioritet.

Trappräcke i rostfritt stål med LED-belysning

Detta trappräcke har en elegant och tidlös design som kombinerar funktionalitet och estetik på ett imponerande sätt. Med stolpar och handledare i rostfritt stål ger det en modern och elegant touch. Glasmodulerna, som är fastsatta med rostfria glashållare, ger en känsla av öppenhet och elegans. En extra detalj är kanten av ljus som lyser ned på varje steg nedanför, vilka är tillverkade av vackra bruna naturstenar.

Detta trappräcke är ett perfekt exempel på kombinationen av material och belysning, som skapar en imponerande visuell effekt och en unik atmosfär i varje rum.

Räcke med stolpar och glas

Detta räcke används främst som en säker avskärmning för att skydda människor från att falla från sin balkong. Men även utseendet på räcket har fått lite uppmärksamhet, då det har lagts till några detaljer för att göra det framträdande. De svarta fyrkanterna är där för att avskärma och ge lite integritet åt de personer som bor där, samtidigt som det är dekorativt.
Kombinationen av detta räckes funktionalitet och stiliga utseende skapar ett modernt räcke för alla utrymmen som önskar lite privatliv.

Hitta inspiration hos Easysteel AB till ditt nästa räckesprojekt

Att hitta inspiration till ditt kommande räckesprojekt handlar om mer än bara att välja en design – det handlar om att upptäcka nya sätt att betrakta räcken som en integrerad del av din inredning. Oavsett vad du letar efter kommer du att hitta många idéer som kan inspirera dig att skapa den perfekta ramen för ditt hem. Vi har skapat ett inspirationsgalleri fyllt med bilder på räcken som vi har hjälpt våra tidigare kunder med. Det finns bilder på räcken i smidesjärn, aluminium och rostfritt stål med glasmoduler eller medlöpare. Så dyk ned i vårt inspirationsgalleri och låt dina kreativa tankar ta form. Och om du har några frågor är du alltid välkommen att ringa till oss. Vi sitter redo att svara på telefonen 011-182323.

Räcke med stolpar och glas

Ett räcke med stolpar och glas är ett populärt val för bland annat trappor och terrasser. Glaset ger genomskinlighet som gör att räcket känns lätt och luftigt. Och de rostfria stolparna bidrar med sin styrka, vilket gör det tillräckligt starkt för att stå utomhus. Om du har en vacker utsikt från din terrass, till exempel, så är det ett uppenbart val eftersom glaset gör räcket transparent och därför tillåter omgivningen att komma nära. Det är möjligt att välja räcken i olika material som passar din personliga stil och övergripande inredning. Rostfritt stål följer den moderna stilen medan träslag som ek, ask eller mahogny lägger till värme och naturlig skönhet.

Om du vill läsa de grundläggande reglerna när du installerar ett räcke, kan du göra det här.

Därför bör du välja ett räcke med stolpar och glas

Hos Easysteel AB erbjuder vi terrassräcken i smidesjärn, aluminium eller rostfritt stål. Om du väljer ett räcke i rostfritt stål öppnar du upp för ännu fler valmöjligheter. Du kan nämligen välja mellan att ha medlöpare eller glasmoduler mellan stolparna. Dessutom kan du välja mellan fyrkantiga och runda stolpar, hur många medlöpare du önskar och om handledaren ska vara i rostfritt stål eller trä. Med ett stolpräcke med glasmoduler får du inte bara ett toppsäkert räcke med ett bekvämt och halkfritt räcke, du får också ett räcke som är toppmodernt och kommer att vara det i många år framöver. En extra fin detalj med den här typen av räcke är att matcha handledare med samma träslag som terrassen eller balkongen är gjord av.

Räcke med fokus på kvalitet

Hos Easysteel AB lägger vi stor vikt vid att erbjuda våra kunder bästa möjliga kvalitet. Det innebär att du kan känna dig trygg när du handlar med oss. Majoriteten av våra rostfria stålprodukter är tillverkade i AISI 316, vilket är den vanligaste typen för utomhusbruk. Stålet är korrosionsbeständigt, vilket gör det motståndskraftigt mot vind och väder. En liten del av våra produkter är tillverkade i AISI 304, denna typ är endast avsedd för inomhusbruk. För de speciella behoven eller kvalitetsmedvetna människor kan några av våra rostfria stålprodukter också fås i Duplex. Denna typ av stål är särskilt avsedd för områden där det utsätts för aggressivt klimat, som hamnar, järnvägsstationer och flygplatser. Stålet har en hög korrosionsbeständighet och är således utrustat för att behålla en fin yta ännu längre.