Räcken med glasankare

Räcke med glasankare på terrass med vacker utsikt

Detta räcke med glasmoduler är ett stilfullt tillskott till terrassens estetik. Glasmodulerna är fästa med diskreta och eleganta glasankare, vilket ger en ren och strömlinjeformad finish. Överkanten på räcket är prydd med avrundade hörn på glaset, vilket ger en mjuk och inbjudande utstrålning. På denna träterrass kan man njuta av en bedårande utsikt genom trädkronorna och ut över en pittoresk sjö. Räckets transparenta karaktär gör det möjligt att omfamna omgivningens naturliga skönhet samtidigt som det säkerställer en trygg och skyddande avskärmning.

Detta räcke utgör en vacker kombination av funktionalitet och estetik, som framhäver terrassens idylliska läge och möjliggör att njuta av naturen till fullo.

Inomhustrappräcke med punktfästen i modern stil

Detta inomhustrappräcke är tillverkat av högkvalitativa material och är med sin lätta design ett modernt räcke. Räcket är utformat med glasmoduler som är fästa med diskreta punktfästen, vilket ger en svävande känsla. Handlisten som är placerad överst på glaset lägger till en fin detalj som matchar med punktfästena.

Tillsammans skapar dessa element ett räcke som är både funktionellt och visuellt tilltalande, och passar perfekt in i den moderna stilen i rummet.

Räcke med glasankare och stålhandledare

Detta inomhusräcke är monterat med glasankare som skapar en nästan svävande effekt. Glasankaran möjliggör montering på sidan av slitsen, och handledaren på toppen av räcket kompletterar glasankarna och ger en fin finish. Ståldetaljerna skapar ett räcke som är både funktionellt och estetiskt tilltalande och passar bra till modern arkitektur.

Hitta inspiration hos Easysteel AB för ditt räcke med glashållare

Här i vårt inspirationsgalleri har vi samlat många inspirerande räckesprojekt som visar de olika typer vi erbjuder. Du kan använda det som en uppslagsbok där du kan söka efter just den typ av räcke du vill ha inspiration till, eller så kan du bläddra igenom alla bilderna i en bildvisare där du bara kan bläddra igenom dem linjärt.

Glashållare eller bottenlist

Räcken med glashållare och bottenlist kan egentligen uppfylla samma syfte. Båda är mycket diskreta och monteras längst ner på glaset. Bottenlisten har samma bredd som glaset och slutar tätt längst ner; den finns i grå eller svart. Glashållare är fristående hållare i rostfritt stål, polerad eller borstad. Båda är typer av räcken att överväga om du uppskattar din utsikt. Här kommer glaset nämligen att ge dig en fri sikt över omgivningen.

Fördelarna med ett räcke med glashållare?

Ett räcke som är monterat med glashållare kommer att vara vackert i sin enkelhet. Med sina få men strömlinjeformade detaljer kommer det att kännas nästan osynligt på terrassen eller balkongen. Det kommer också att maximera din utsikt så att du bara kan luta dig tillbaka och njuta av synen. Glashållarna är också särskilt lämpliga för tuffare miljöer som poolområden. De är tillverkade av duplexstål, som är extra korrosionsbeständigt.

Kan vi hjälpa till med något?

Det kan vara så att du har några frågor, stora eller små. Det är inte alltid enkelt om man inte har provat det tidigare. Om så är fallet, tveka inte att kontakta oss. Vi är tillgängliga på telefon och e-post. Du kan hitta mer information om våra öppettider och hur du kan kontakta oss här