Inomhus räcken

Vajerräcke för inomhus loft

Detta inomhusräcke på loftet utgör en vacker kombination av modern elegans och naturlig värme. Räcket är konstruerat med blankpolerade stolpar i rostfritt stål och mellan dem finns solida vajer som skapar en öppen och luftig känsla. Handledare i ekträ tillför en organisk och inbjudande dimension till räcket.

Tillsammans skapar dessa material en perfekt harmoni mellan det moderna och det naturliga.

Inomhus räcke med medlöpare och handledare i ask

Detta inomhusräcke för trappor i rostfritt stål med medlöpare och en handledare i askträ är en vacker kombination av material. Det rostfria stålet ger räcket en modern och hållbar look, medan askträet tillför en varm och naturlig känsla. Handledaren i askträ ger extra komfort och mjukhet vid beröring.

Detta inomhusräcke är perfekt för dem som önskar en elegant och stilfull trapputsmyckning med en naturlig och inbjudande atmosfär.

Valsat trappräcke med handledare i ek

Detta inomhusräcke är en perfekt kombination av funktionalitet och estetik. Handledaren och medlöparna följer elegant trappans kurvor och handlisten är tillverkad av vackert ekträ som matchar trappstegen perfekt. Detta räcke tillför både ett säkert stöd vid trappan och värme till rummet.

Med sina valsade detaljer skapar detta räcke en sammanhängande helhet i rummet och säkerställer en bekväm och trygg trappgång.

Inomhustrappräcke med punktfäste i modern stil

Detta inomhusräcke är tillverkat av högkvalitativa material och har en modern design med sitt lätta uttryck. Räcket är skapat med glasmoduler som är fastsatta med hjälp av diskreta punktfästen, vilket ger en svävande känsla. Handlisten som är placerad på toppen av glaset tillför en fin detalj som matchar med punktfästena.

Tillsammans skapar dessa element ett räcke som både är funktionellt och visuellt tilltalande, och det passar perfekt in i den moderna stilen i rummet.

Inomhus räcke i rostfritt stål med glasmoduler

Detta inomhusräcke är ett imponerande exempel på modern design. Med stolpar och handledare i rostfritt stål tillför det en strömlinjeformad estetik till trappan. Glasmodulerna är skurna på ett sätt som följer trappans lutning och skapar en sömlös och elegant övergång.

Detta räcke förenar både funktionalitet och estetik på ett imponerande sätt. Trappans utseende kommer verkligen till sin rätt, och räcket skapar samtidigt en känsla av luftighet och öppenhet i rummet.

Räcke och handledare i mahogny

Detta inomhusräcke är skapat med fokus på funktionalitet och säkerhet. Mahognyhandledare ger en vacker touch till räcket och ger ett bekvämt grepp. Det rostfria stålet är mycket hållbart och glasmodulerna möjliggör ljustransmission samtidigt som de ger god säkerhet till räcket.

Dess enkla och praktiska design passar perfekt i alla rum där funktionalitet är i fokus.

Trappräcke i rostfritt stål med LED-belysning

Detta trappräcke är en elegant och tidlös design som kombinerar funktionalitet och estetik på ett imponerande sätt. Med rostfria stålstolpar och handledare ger det en modern och elegant touch. Glasmodulerna, som är fastsatta med rostfria stålglasfästen, ger en känsla av öppenhet och elegans. En extra detalj är ljuskanten som lyser ned på varje steg nedanför, som är tillverkade i vackra bruna naturstenar.

Detta trappräcke är ett perfekt exempel på kombinationen av material och belysning som skapar en imponerande visuell effekt och en unik atmosfär i varje rum.

Trappräcke med medlöpare

Detta trappräcke är en strålande kombination av elegans och hållbarhet. Tillverkat helt i slipat eller blankpolerat rostfritt stål framhäver det trappans skönhet på ett enastående sätt. Stolparna bidrar till strukturell stabilitet, medan både handledare och medlöpare följer trappans riktning med en flytande rörelse.

Detta trappräcke är ett konstverk i rostfritt stål som kombinerar funktionalitet, skönhet och lyx på ett sublimt sätt.

Inomhus trappräcke med medlöpare och handledare i rostfritt stål

Detta inomhusräcke med medlöpare är en elegant och hållbar lösning för alla trapputformningar. Det rostfria stålet ger en modern och stilfull look samtidigt som det är lätt att underhålla. Med medlöparna på räcket får du extra stöd och säkerhet, vilket gör det idealiskt både för privata hem och offentliga byggnader.

Ett trappräcke i rostfritt stål med medlöpare kombinerar funktionalitet och estetik på ett utmärkt sätt.

Trappräcke med medlöpare och handledare i rostfritt stål

Denna trappa i rostfritt stål med medlöpare är ett imponerande och modernt designelement för alla rum. Det rostfria stålet ger trappan en strömlinjeformad och stilfull estetik samtidigt som det är hållbart och lätt att underhålla. Medlöparna lägger till extra stabilitet och säkerhet, vilket är viktigt särskilt på en trappa. Handledare i rostfritt stål kompletterar trappan och erbjuder ett solitt och pålitligt stöd samtidigt som det tillför en glänsande finish.

Denna trappa är ett perfekt exempel på funktionalitet, estetik och kvalitet i en enda design.

Handledare i rostfritt stål i källartrappan

Detta trappräcke är utformat med en vacker och modern handledare i rostfritt stål med en borstad yta. Räcket sträcker sig längs trappan som leder ner till källaren och ger en säker och stabil support. Handledarens design och materialval harmoniserar perfekt med stilen i trapphuset och bidrar till att skapa en sammanhängande och stilfull atmosfär.

Denna rostfria stålhandledare kompletterar trappan och fulländar uttrycket i hela rummet.

Klädhängare med hylla i galvaniserat stål

Detta spännande projekt i galvaniserat stål visar en kund i färd med att montera en klädhängare med en praktisk hylla som ska monteras på väggen. Galvaniserat stål är ett idealiskt val för sådana projekt eftersom det kombinerar styrka och hållbarhet. De galvaniserade ståldelarna säkerställer att klädhängaren och hyllan kan bära en betydande vikt utan att förlora sin stabilitet. Denna typ av konstruktion lämpar sig för att förvara kläder, verktyg eller andra föremål som kräver en pålitlig och hållbar förvaringslösning.

Med galvaniserat stål kan man vara säker på att projektet kommer att stå emot tidens påverkan och uppfylla kundens behov av långvarig funktionalitet.

Indomhusräcke med medlöpare och en handledare i ekträ

Detta räcke i rostfritt stål är en kombination av stil och funktionalitet. Den vackra handledare i ekträ är varm och behaglig att hålla i, och de rostfria ändkåporna ger räcket en modern touch. Räcket är speciellt utformat för att skydda mot fall från övervåningen nerför trappan, och längs själva trappan finns en handledare i ekträ att hålla i när man går upp och ner.

Detta inomhusräcke förenar säkerhet och estetik på ett stilfullt sätt och lägger till en elegant och funktionell detalj i vilket inomhusutrymme som helst.

Inomhusräcken hos Easysteel AB

Hos Easysteel AB erbjuder vi olika designer när det kommer till inomhusräcken. Sammanfattningsvis erbjuder vi räcken i fyra olika material: smidesjärn, rostfritt stål, aluminium och galvaniserat stål. Alla våra räcken kan monteras inomhus, det handlar bara om vad som passar bäst i ditt hem. Det vanligaste valet är dock att välja ett räcke i stål eller aluminium för inomhusbruk, eftersom det är lättare att anpassa till dagens trender.

Besök vårt showroom i Norrköping

Kom och besök vårt showroom i Norrköping, där du kan se våra utställda stålräcken och aluminiumräcken. Är du typen som vill se med egna ögon vad vi pratar om? Då borde du ta dig tid att komma förbi Norrköping. Här kan du se de utställda räckena.

Ses vi? Då bjuder vi på en kopp kaffe.

Utforska en värld av möjligheter

Vårt breda sortiment inkluderar räcken i smidesjärn, rostfritt stål, aluminium och galvaniserat stål. Det finns faktiskt nästan inget du inte kan skapa med vårt utbud av räcken. Om du tar en titt på vår räckeskonfigurator kan du designa ett stålräcke i en 3D-miljö där allt uppdateras i realtid medan du redigerar, inklusive det ungefärliga priset. Annars kan du alltid utforska vårt galleri för att se vilka möjligheter som finns. Ha det så kul!

Galvaniserade beslag

Galvaniserade beslag har en lite rå och robust look och används därför ofta utomhus. Det beror också på att de är otroligt korrosionsbeständiga och kan stå utomhus i många år innan den första rostfläcken dyker upp. Men faktiskt är de lite underskattade, om du frågar oss. Med galvaniserade beslag kan du bygga alla möjliga sorters stativ med hög bärkapacitet. Är du intresserad av en klädställning, en klädhängare, en klätterställning, en skohylla, en torkställning eller kanske bara ett räcke? Ja, möjligheterna är många, och bara fantasin sätter gränser. Om du vill läsa om de krav som gäller för räcken kan du se det här.