Om du vill att din balkong ska vara snygg att se på så väl som säker, så är balkongräcke glas ett bra val. Med ett balkongräcke glas får du en säker lösning, samt att det är estetiskt tilltalande att se på. En balkong måste idag ha någon form av räcke. Det handlar om att man måste undvika fallolyckor. Ditt räcke ska vara så pass högt att ingen kan klättra över det. Det är det krav på. Det får inte heller vara så att någon kan klättra ut mellan spjälor och räckesstavar. Utöver det så står det dig fritt att designa din balkong exakt som du vill. Fördelen med EASYSETEEL är att du har ett stort utbud av produkter som du kan kombinera på egen hand. De erbjuder inga färdiga lösningar, utan har istället unika modulsystem. Det gör att du kan välja fritt och sedan sätta samman på egen hand. De har flera olika räckeslösningar, inte bara balkongräcken i glas. Det finns även smidesjärn, rostfritt och mycket mer.

Få snygg design med ett balkongräcke i glas

Du kan på egen hand designa din balkong att se ut som du vill ha den. Det genom att välja de delar du behöver från EASYSTEEL. Bland annat har du fyra olika bottenprofiler att välja mellan. Till det kan du välja till handledare, räckesöverliggare, glashållare och mycket mer. Att använda glas för balkongen är inte fel. Det ger dig en snygg balkong, som är säker, modern och tidlös. Välj bland de olika modulsystem och produkter som erbjuds hos EASYSTEEL. Kombinera dem på det sätt du vill och få en unik balkong. Monteringen sköter du själv. Just balkongräcke i glas kan du montera på olika sätt. Det genom olika skenor, glasankare, klämfästen och annat. Välj till snygga stolpar, eller ha punktfästen. Du kan även ha en ledstång om du så önskar.

Ett balkongräcke i glas är ett säkert alternativ

När du ska designa din balkong så är det främst säkerheten du ska tänka på. Det måste vara säkert att vistas ute på den. Sedan är det inte fel att även se till att det blir snyggt att se på. Genom att välja ett balkongräcke i glas så blir det båda delar. Glas är ett tidlöst material som går att använda på en mängd olika sätt. Se bara till att du väljer rätt höjd på det, så att du inte riskerar att någon kan klättra eller falla över det. Ett balkongräcke glas kan vara i klarglas, eller gråtonat. Allt beror på om du vill ha insynsskyddat eller vill kunna se ut över området du bor i. Du kan så klart ha båda delarna om du vill. Det eftersom du fritt kan designa din balkong så som du vill ha den. Det är modernt och snyggt att använda glasräcken för balkongen, samtidigt som det är tidlöst. Hos EASYSTEEL hittar du de delarna du behöver för att skapa en balkong som är säker, samt estetiskt tilltalande att se på. De kan även assistera dig om du har fler projekt på gång.