Ett glasräcke utan stolpar är ett räcke som finns där, men utan att de allt för stor plats. Det ger en luftigare känsla att ha ett stolpfritt glasräcke. Att montera ett glasräcke utan stolpar är inga problem, bara du väljer rätt tillbehör. Du kan behöva skenor samt klämfästen för att sätta samman glasskivorna med varandra. Det fungerar även väl att använda en bottenprofil om du ska ha ett glasräcke utan stolpar på balkongen. Glasräcken i sig är ett bra val. Det är ett säkert alternativ så väl som det är snyggt att se på. Det ger en modern känsla till altanen, balkongen eller i trappan. För ett mer svävande utseende så är det inte fel att sätta up ett glasräcke utan stolpar. Då får du et räcke som ger dig en säker plats så väl som det är tilltalande att se på. De delar du behöver för att skapa ett stolfritt glasräcke, de hittar du hos EASYSTEEL. De har ett stort utbud av produkter som du kan kombinera på egen hand. De erbjuder inga färdiga lösningar, utan har istället unika modulsystem.

Stolpfritt glasräcke

Kan man alls sätta upp ett räcke utan stolpar? Självklart kan man det, genom att ha rätt lösningar. Även om räcken och staket vanligtvis kommer med stolpar, så finns det andra sätt att göra på. När det gäller glasräcke utan stolpar så sätts dessa samman via en aluminiumskena till exempel. Det går utmärkt att ha denna lösning för altanen. Din altan får då ett svävande utseende, men är även säker att vistas på. Det går även att montera med runda punktfästen i rostfritt stål, som gör att glaset fäster utanpå underlaget. Sedan finns det golvfästen. Då är det så att varje fästs i två golvfästen i aluminium antingen utanpå eller ovanpå underlaget. Stolpfria glasräcken är snyggt att ha, eftersom de tar liten plats, märks inte så mycket men ändå ger altanen eller balkongen den säkerhet som krävs.

Glasräcken utan stolpar för altanen, balkongen och trappan

glasräcke utan stolpar går att använda där du vill ha det. Det eftersom det finns olika sätt att montera det på. Givetvis kan du välja att ha stolpar med om du föredrar det. Du som behöver delar för att skapa ett snyggt glasräcke, du kan vända dig till EASYSTEEL. Hos dem finns det glasräcken utan stolpar så väl som med och det för altanen, balkongen och trappan. Du kan kombinera delar på det sätt du vill. Alla produkter hos EASYSTEEL är alla i hög kvalitet samt att de har en hög estetisk tidlös design. Tänk på att ditt räcke ska vara i rätt höjd om det sitter högt upp, så det inte finns risk för fallolyckor. Det ska även monteras så att det inte går att komma mellan. Glasräcken som kommer utan stolpar kan du ha både ute och inne. Det ger ett modernt, snyggt utseende och gör en bra detalj i hemmet. Hos EASYSTEEL får du ett räcke med bra kvalitet, som är väldigt säkert samt estetiskt tilltalande.