Grindbeslag är något du behöver för att kunna sammanfoga delar till att göra ett staket samt sätta fast din grind med. Hos EASYSTEEL finns det grindbeslag som passar smidesstaket och smidesgrindar. De erbjuder unika modulsystem som du kan montera på egen hand. Inom grindbeslag finns det grindlås, grindgångjärn, hakgångjärn med mera. Det går att få grindbeslag och tillbehör till det i smidesjärn så väl som det finns galvaniserade beslag. För att få ett snyggt smidesstaket så är det ett måste sammanfoga delarna med hjälp av grindbeslag och gångjärn. Till det är det bra att ha ett grindlås, som gör det hela säkert. Smidesstaket är ett exklusivt staket. Alla delar du behöver för att bygga dig ditt eget staket, det hittar du hos EASYSTEEL. De erbjuder unika modulsystem som du på egen hand kan sammanfoga till en enhet. De erbjuder alltså inte ett komplett staket, utan du får själv välja de delar du vill ha och sätta ihop dem.

Använd grindbeslag för smidestaket och smidesgrind

Att välja ett smidesstaket är inte fel. Det är tidlöst, underhållsfritt och hållbart. Sedan är det snyggt att se på. Du bör satsa på att ha rätt sorts grindbeslag för att få en snygg enhet. Sedan till det är det även bra att välja rätt sorts smidesgrind. Välj om du vill ha en dubbel smidesgrind, eller en enkel. Ska det vara en grind du vill kunna köra igenom med bilen så är det ett måste med en dubbel. Det för att ha gott om plats. Enkla, mindre grindar, de passar bra om det bara ska vara en gångpassage. Just att använda smide är ett bra val, både för staketet och dina grindbeslag. Staket runt tomten ger dig ett bra områdesskydd. Det gör att barn och djur stannar där de ska, så väl som att inga obehöriga kan ta sig in.

Flexibla lösningar med EASYSTEEL

Då du kan hitta de delar du behöver för att skapa det staket du vill ha hos EASYSTEEL, så kan du få en flexibel lösning. Det är enkelt att montera ett staket i smide, då det görs med sektioner, grindbeslag och gångjärn mellan stolpar. Det gör att du kan anpassa staket efter var det ska sitta. Så det spelar ingen roll om marken är platt eller sluttar. Med smarta moduler som du sätter fast på egen hand, så är det enkelt att anpassa dem. Du kan även välja att kombinera olika material så som du önskar. Det finns snygga utsmyckningar du kan lägga till samt att du även kan välja till ett bra grindlås för att göra det extra säkert. Hos EASYSTEEL hittar du alla de delar du behöver för att skapa ett bra staket. Det gör att du med grindbeslag och andra tillbehör kan skapa ett vackert staket. Du hittar det du behöver för att kunna bygga räcken, staket, grindar, portar och så vidare hos EASYSTEEL. De har unika modulsystem som gör ditt projekt så mycket enklare eftersom de har de delar du behöver som du kan sätta samman på egen hand sedan.