Ett grindlås till grinden är bra att ha, dels för att hålla grinden på plats, dels för att hålla barn och djur på rätt sida av grinden. Ett grindlås kan även vara ett måste om du inte vill ha in obehöriga på ett visst område. EASYSTEEL har en mängd olika lås för grindar. Det finns barnsäkra lås, industrilås, grindlås för skjutgrindar samt dekorativa grindlås. EASYSTEEL erbjuder inte färdiga staket, utan de har olika delar och moduler. Det så att du på egen hand kan bygga ett staket, med grind och grindlås. Lås till grindar bör vara säkra och det ställs då höga krav på både design och funktionalitet. Beroende på var grinden sitter, så har du olika alternativ att välja mellan. En del grindlås och gångjärn är utformade så att grinden stängs som den ska samt förblir låst. Vuxna kan ofta med en hand öppna dessa, men barn når inte upp. Har man även självstängande gångjärn så stänger grinden sig själv och låses med hjälp av en magnetisk låsanordning.

Grindlås för en hög säkerhet

Ofta så sätter man grindlås på en grind, så att barn eller djur inte kan ta sig ut från trädgården till exempel. Men det behövs även lås på grindar som sitter i ett staket runt ett företag, industri och så vidare. Bra lås på grindar, som inte barn klarar av att öppna är de som sitter högt upp eller som kräver både koordination och styrka för att öppna. Det går även att satsa på vanliga grindlås, med ett handtrycke. De finns med och utan lås. Ibland finns det ett behov av att ha grindlås för inomhusbruk. Det handlar då om att kunna öppna och stänga en grind snabbt, enkelt och säkert. Det finns då grindlås som passar grindar i trä, plast eller metall. Denna sorts lås öppnas genom att man drar den åt sidan, med eller utan nyckel. Grindar behöver idag någon form av låsanordning, oavsett var du har den. Det så att det blir säkert, både för dig och för andra.

Allt du behöver för räcken, staket och grindar

Om du vill skapa ett vackert staket, som omringar ditt hus på att bra sätt, så hittar du alla delar du behöver hos EASYSTEEL. De har allt du behöver för att du ska kunna skapa räcken, staket, grindar, portar med mera. Hos dem finns det unika modulsystem som gör ditt projekt så mycket enklare. Du köper helt enkelt de delar du behöver och sätter sedan samman dem på egen hand. När det kommer till grindlås, så har de bland annat industrilås med manuell skjutport. Det finns även dekorativa lås, som är särskilt framtagna för smidesjärnsgrindar. De passar bra ihop helt enkelt. Är det industrigrindar du behöver lås till så är det att rekommendera att du väljer ett industrilås. Det finns också smarta barnsäkra handtag, som barn under 6 år har svårt att öppna på egen hand. Sedan har du också flera bra tillbehör för de olika låsen som kan vara bra att skaffa. Allt finns att se hos EASYSTEEL.