Klämfäste glas kallas även för glasfästen eller glashållare. Klämfäste glas är en del du behöver då du ska sätta fast glasräcken eller fristående glasskivor. Hos EASYSTEEL hittar du klämfäste glas så väl som glasräcken och andra tillbehör. De erbjuder inga färdiga lösningar, utan de har istället unika modullösningar. Det så att du själv kan välja vilka delar du vill ha eller behöver och sedan sammanfoga dem till en enhet.  Det gör att du på egen hand väljer de klämfästen du tycker passar det projekt som du håller på med, samt även andra delar som passar in.

Klämfästen för glas

Om du ska bygga en balkong, en altan eller ett trappräcke i glas, då behöver du kunna sätta samman dem på ett bra sätt. Ett alternativ är att använda dig av klämfäste glas. Dessa glashållare finns i olika material, samt i olika utformningar. Då du ska ha glasräcke till altanen eller balkongen så behöver du dels ha glas, stolpar, handledare, dels klämfästen. Klämfästen glas går bra att ha både inne och ute. Så det fungerar väl att använda dem även till trappräcken i glas. Allt du behöver till att skapa ditt räcke i glas det hittar du hos EASYSTEEL. Om du vill veta mer om klämfästen för glas eller se vad det finns för alternativ. Kika då på EASYSTEEL sida för att se hela utbudet av alla glashållare.

Snyggt med glasräcken

Fördelen med glasräcken är att du kan ha dem i stort sett var du vill. Du monterar dem själv, genom att använda dig av klämfästen glas. Det finns även glasankare att använda om du föredrar det. Om det är för balkongen du ska ha ett räcke i glas, se då till att du har rätt höjd på det. Det får inte vara så lågt att det går att klättra över. Glasräcken som går att klättra över, de får endast monteras på markhöjd. Om du är ute efter en snygg inramning av altanen, så är det smart val att använda glas som sammanfogas med klämfästen glas. Då sitter glaset säkert på plats. Glas i sig är ett material som är modernt och tidlöst. Det passar alltid in. Du kan med klämfästen glas sätta samman fristående glasskivor på det sätt du önskar. Du kan även välja till handledare, räckesöverliggare med mera för att skapa den uteplats du vill ha.

Glaräcken passar in överallt

Fördelen att använda dig av glas och klämfästen glas är att du då kan skapa det du vill. Du kan få ett snyggt balkongräcke, eller altanräcke. Det är även snyggt att ha ett trappräcke i glas. Hos EASYSTEEL finns det du behöver. De erbjuder inga färdiga lösningar, utan de har de delar du behöver för att kunna sammanfoga dem själv. Glasräcken kan du ha ute så väl som inne. Klämfästen glas är tillverkade så att de klarar av båda delar. De kommer i olika material, så ta det som du känner passar till ditt projekt. Dessutom så har dessa klämfästen för glas olika utseenden, så som fyrkantiga, D-formade och andra former med.