För att göra en grind mycket säker, så är det smart att satsa på kodlås grind. Ett kodlås för grind gör att du få en säker lösning. Det är en form av grindlås kan man säga, men som har en kod. Det gör din grind extra säker och extra svår att ta sig igenom. Ett sådant grindlås är automatiserat och gör det lätt att säkra ett särskilt område. Det går att ha kodlås grind hemma där du bor, så väl som att det passar bra med kodlås på grindar som sitter vid företag, runt industrier med mera. Ett märke som är bra när det kommer till grind med kodlås är Locinox. Bland annat har de det elektriskt lås som ger en säker låsning så väl som det finns alternativ med smarta kodpaneler, om du vill ha en portkod för grinden. EASYSTEEL har ett stort utbud av produkter från Locinox, så väl som de har andra bra grindlås.

Sätt kodlås på grinden

Genom att sätta ett kodlås på din grind så kan inga obehöriga ta sig igenom där. De måste ha en kod för att komma förbi. Det gör att det känns extra tryggt och säkert med en kodlås grind. Om du funderar på att bygga ett staket, med tillhörande grind, så är det bra att även satsa på ett bra grindlås. EASYSTEEL har många olika alternativ för lås till grindar. Det gör att du kan välja själv vad som passar dig bäst. En kodpanel med kodlås för grinden är så klart det allra säkraste alternativet. Men andra grindlås är bra de med. EASYSTEEL erbjuder inga färdiga lösningar, så du får själv välja ut de moduler och tillbehör du behöver. Det gör att du kan bygga ett staket, sätta dit en grind du gillar samt välja till det grindlås du vill ha för att få det både säkert och snyggt.

EASYSTEEL har det du behöver för grindar, staket och räcken

Hos EASYSTEEL finns det unika modulsystem som du kan välja mellan. Är det så att du har ett projekt på gång, kanske ett staket av något slag, så finns de delar du behöver hos EASYSTEEL. Välj ut staketmoduler, passande stolpar, gångjärn, en snygg grind samt ett bra säkert grindlås. Om du vill att grinden ska ha ett kodlås, så finns det flera bra från Locinox. Bland annat finns en kodpanel, som kan sitta ute i alla väder och håller obehöriga ute från ditt område. Det är enkelt att montera detta kodlås grind och du kan programmera upp till 100 koder om du vill. Sedan finns det så klart andra typer av grindlås, om du vill ha något enklare. Det finns bland annat barnsäkra grindlås, vanliga grindlås med ett handtrycken, grindlås för inomhusbruk samt att det finns grindlås som passar grindar i trä, plast eller metall. EASYSTEEL har även industrilås med manuell skjutport så väl som det finns dekorativa lås, som är särskilt framtagna för smidesjärnsgrindar. Du kan därmed välja det lås till grinden som passar just dig och din grind.