Har du en grind in till din trädgård? Eller planerar du kanske att montera en grind? I så fall gör du rätt i att titta närmare på utbudet från EASYSTEEL. Hos oss hittar du de delar du behöver för att bygga en grind som passar perfekt för dina behov. Dessutom erbjuder vi lås till grindar. Så läs vidare, låt dig inspireras, titta närmare på vårt utbud och kom igång med ditt projekt redan idag.

Välj rätt grindlås för dina behov

En bra grind ska ha rätt grindlås för att fungera på bästa möjliga sätt. Fundera gärna över vilka behov du har innan du väljer lås till din grind. Behöver exempelvis låset vara barnsäkert? Eller ska det vara lätt att öppna även om du har matkassar i händerna? Vill du ha möjlighet att låsa grinden eller räcker det med ett helt vanligt handtag? Möjligheterna, modellerna och varianterna är många och det är upp till dig att skapa en lösning som fungerar för dig.

Produkter av högsta kvalitet

Hos EASYSTEEL hittar du bara produkter av allra högsta kvalitet. Det handlar om produkter som tillverkats med omsorg för att hålla länge. Så väljer du EASYSTEEL kan du känna dig trygg med att du får bra delar till grind. Kom ihåg att vi säljer just delar och att du kommer behöva montera ihop grinden och dess tillbehör själv – eller så väljer du att ta hjälp av en fackman.

Ett unikt insattslås från EASYSTEEL

Bland annat erbjuder vi insattslås med en mekanism i 100 % rostfritt stål. En praktisk, underhållsfri och hållbar lösning. Med en massiv rostfri hakregel och en justerbar fallregel är detta ett unikt lås. Med en kombination av hakregel och rätt slutbleck får du en säker och stark låsning av din grind – där det inte finns risk att grindbladen dras isär eller att de tvingas upp.

Detta lås kan installeras på portar av såväl metall, som aluminium och PVC. Monteringen är snabb och enkel. Fallregeln kan justeras steglöst och den självlåsande regeln kan monteras med höger- eller vänsterhängning. Om du vill kan du välja till ett skyddsfodral för handtag och cylinderhål i aluminium, rostfritt stål eller polyamid. Handtaget beställs separat.


Beställ ett lås till din grind från EASYSTEEL

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på EASYSTEEL om du har några frågor eller funderingar kring våra produkter eller din beställning. Titta gärna igenom vårt inspirationsgalleri med bilder där du kan se hur våra lösningar kan se ut i en sådan miljö där de brukar monteras.

Vi gör allt vad vi kan för att våra kunder ska bli nöjda och utvecklar ständigt nya koncept för att möta framtidens behov. Genom att lyssna på våra kunder och enbart erbjuda högkvalitativa produkter i de bästa materialen har vi lyckats få många återkommande kunder. Det är vi stolta över. Vi hjälper dig gärna att skräddarsy en lösning som passar precis för dina behov – hör av dig till oss om du vill ha hjälp med det.

Titta igenom vårt sortiment när det gäller lås till grindar och lägg en beställning till EASYSTEEL redan idag!