Guide för mätning av ett räcke

Var ska du börja och vad är smart att ha koll på när du ska beställa ditt nya räcke? Dyk in på sidan för att lära dig mer. Och skulle du ha fler frågor är du alltid välkommen att kontakta någon av våra säljare direkt på +46 11 18 23 23

Var ska räcket monteras?

För att på bästa sätt hålla koll på de olika måtten, samt se till att du även anger rätt mått när du beställer ditt räcke, är det smart att göra en ritning som visar var räcket ska monteras. Ritningen ska helt enkelt vara en skiss som illustrerar måtten på det område som räcket ska monteras på.

Hur ska ritningen se ut?

Det finns inga speciella krav på hur ritningen ska se ut. Skriv bara ner måtten utan att subtrahera något, eftersom vår räckeskonfigurator tar hänsyn till detta själv. Du kan använda måttband eller tumstock för mätningen.

Om du har en trappa är det viktigt att inkludera måtten på denna; Här är det viktigt att mäta både stegbredden och steghöjden.

Vad behöver du ritningen till?

När din ritning är klar kan du enkelt och snabbt mata in måtten i vår räckeskonfigurator. I detta 3D-räckesuniversum kan du välja vilken typ av handledare du vill ha; Till exempel med stolpar eller bottenskena, glas eller medlöpare, val av handledare, räckets ände och mycket mer. Du kan faktiskt designa den in i minsta detalj och samtidigt se den i 3D-vy.

Kontakta oss direkt

Du kan också ta en bild av din ritning och skicka den till vår post; sales@easysteel.se. Sedan tittar en av våra säljare på ditt projekt och återkommer till dig inom några arbetsdagar.

Och slutligen är du också varmt välkommen att lyfta luren och ringa någon av våra duktiga säljare på +46 11 18 23 23.