Projekt i galvaniserat stål

Sängsystem i galvaniserat stål

Skapa din drömsäng med stil. Våra rör och kopplingar i galvaniserat stål ger dig möjlighet att skapa ett sängsystem som passar dina önskemål och mått. Stålet är känt för sin hållbarhet och förmåga att motstå korrosion, vilket garanterar lång livslängd. Med vårt breda utbud av rör och kopplingar i olika storlekar kan du skapa det perfekta sängsystemet som möter dina behov.

Låt din kreativitet blomstra och skapa din unika säng med våra produkter i galvaniserat stål.

Räcke i galvaniserat stål

Våra räcken i galvaniserat stål är den idealiska lösningen för att skapa ett säkert och hållbart räcke mellan en cykelväg och en väg. Med den praktiska konstruktionen i galvaniserat stål och det omfattande utbudet av beslag kan du skapa ett räcke som passar perfekt för dina specifika behov och säkerhetskrav. Galvaniseringen säkerställer att räcket kan stå emot påverkan från väder och vind och förbli motståndskraftigt över tid.

Oavsett om det är ett räcke, en ställning eller andra kreativa lösningar kan du uppnå det med vårt breda sortiment av beslag.

Klädhängare med hylla i galvaniserat stål

Detta spännande projekt i galvaniserat stål visar en kund som monterar en klädhängare med en praktisk hylla som ska fästas på väggen. Galvaniserat stål är ett idealiskt val för sådana projekt eftersom det kombinerar styrka och hållbarhet. De galvaniserade ståldelarna säkerställer att klädhängaren och hyllan kan bära en betydande vikt utan att förlora sin stabilitet. Denna typ av konstruktion är lämplig för att förvara kläder, verktyg eller andra föremål som kräver en pålitlig och hållbar förvaringslösning.
Med galvaniserat stål kan du vara säker på att projektet kommer att kunna stå emot tidens påverkan och uppfylla kundens behov av långvarig funktionalitet.

Galvaniserat räcke till trappa

Våra räcken i galvaniserat stål är idealiska lösningar för utomhusprojekt, vare sig det gäller räcken till trappor, staket eller avskärmning av parkeringsplatser. Galvaniserat stål är speciellt utformat för att vara utomhus och kan hålla sig snyggt i många år utan underhåll. Galvaniseringen säkerställer att räcket kan motstå påverkan från vind och väder, och med vårt stora sortiment av galvaniserade beslag finns det nästan inget du inte kan skapa.

Till exempel kan du skapa en klätterställning, bygelställning eller något helt annat. Endast fantasin sätter gränser.

Hitta inspiration hos Easysteel AB till ditt nästa gör-det-själv projekt

Letar du efter inspiration till ditt nästa projekt i galvaniserat stål, så är du på rätt plats. Här på sidan har vi samlat 3 förslag på vad man kan bygga med vårt sortiment. Men i själva verket kan man bygga det mesta eftersom rören och delarna är otroligt hållbara, även utomhus. Det galvaniserade stålet är gjort för att stå utomhus i många år innan det rostar. Du kan hitta ännu mer inspiration i vårt inspirationsgalleri på vår webbshop här.

Klätterställning, klädställning eller något helt annat?

Det finns många möjligheter för gör-det-själv projekt med våra  sortiment. Rören och delarna finns i flera storlekar från 26,9 mm till 60,3 mm, beroende på vad som ska byggas. En av de saker som är uppenbara är klädställningar. Den sorten på hjul. För de är inte lätta att hitta färdiga i bra kvalitet. Här är de galvaniserade beslagen perfekta, och du kan få dem i den storlek du önskar. Det finns många möjligheter, tveka inte att utforska dem. Och om du har några frågor kan du alltid kontakta oss.

Därför bör du välja galvaniserat stål till ditt gör-det-själv projekt

Galvaniserat stål är otroligt hållbart. Det kan bära många kilo om delarna monteras förnuftigt och det är också utformat för att stå utomhus i många år utan att rosta. En annan stor fördel är att det finns många olika beslag, så du kan sätta ihop rören i olika konfigurationer och vinklar. Det gör att du kan bygga nästan vad som helst så länge din fantasi tillåter det.

 

Behöver du hjälp?

Hos Easysteel AB lägger vi stor vikt vid att erbjuda våra kunder den bästa kvaliteten. Det innebär att du kan känna dig trygg när du handlar med oss. Vi är alltid redo att svara på dina frågor via telefon och e-post. Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig att lyckas med ditt nästa projekt.