Rörkopplingar är något du kan använda till en massa olika saker. De används ofta för att koppla ihop rör på olika sätt. Det är vanligt att se rörkopplingar inom VVS med mera, men de går även att använda till annat. Hos EASYSTEEL har du ett stort utbud av rörkopplingar så väl som passande rör. De är enkla att montera samman, då rörkopplingarna kommer gängade. Det går även att montera dem med skruvar. Du kan bygga samman det du vill, bara din fantasi sätter gränserna. Du kan bland annat använda dem för att bygga en klätterställning av galvaniserade rör och rörkopplingar. Eller kanske du vill bygga samman det till en mattställning? Det går även att använda dessa enheter tillsammans för att göra små staket eller avgränsningar.

Använd rörkopplingar i inredningen

Om du är ute efter att skapa en unik inredning i hemmet, så är det inte fel att använda dig av rörkopplingar samt rör och andra tillbehör. Du kan skapa i stort sett vad du vill, hur du vill. Testa att använda galvaniserade beslag, som hängare, eller kanske för att bygga samman till smarta våningssängar. Rörkopplingar och rör kan även fogas samman till en massa andra saker. Det blir då en form av industriell inredning. Med delarna kan du till exempel skapa en toalettpappershållare, vinställ, handdukshängare, klädställning, ljusstakar, sidobord och så vidare. Andra saker du kan tillverka med hjälp av rör och hållare är hyllkonsoler, bordslampor, hyllor och andra möbler. Du hittar de delar du behöver hos EASYSTEEL.

Använd rörkopplingar på ett innovativt sätt

Du kan använda rörkopplingar tillsammans med rör i olika längder för att skapa unika föremål. Varför inte skapa en annorlunda sängstomme till exempel? Använd rejäla rör samt snygga rörkopplingar för att få den rätta looken samt att det blir stabilt nog. Rörkopplingar med tillhörande rör är vanligt att se i badrum. Dessutom kan du använda dem där som inredning, inte bara för att leda vatten. Du kan skapa en handukstork till exempel. Rör och kopplingar kan även monteras samman till att bli en häftig bokhylla, som du kan ha var du vill. Det går även att kombinera rören och rörkopplingarna med andra material. Till exempel trä. Du kan till exempel använda dig av patinerade trälådor med obehandlade stålrör. Eller så monterar du upp rör i köket för att kunna hänga upp din köksutrustning.

Hitta det du behöver hos EASYSTEEL

Oavsett vad det är du vill skapa med rörkopplingar och rör, så hittar du det du behöver hos EASYSTEEL. De erbjuder unika moduler, inom rostfritt, smide och galvaniserat material. Du kan med olika delar skapa det du vill ha eller behöver. Kanske ett fräckt skoställ, eller hyllor för ridklubben? De går att använda dem även till staket, räcken, portar, handledare och en massa mer. Det är enkelt att sammanfoga rörkopplingar med rören och det går fort att få samman dem. Så, fundera på vad du vill göra för projekt och skaffa sedan de delar du behöver genom att beställa dem från EASYSTEEL. De kan även ge tips och råd kring hur du kan gå tillväga och vad du kan använda.