Självstängande gångjärn är vad det låter som, gångjärn som kan stänga sig själv. Det genom att de är uppbygga med en fjäder, så att det stängs, när det som det sitter fast i släpps. Ett gångjärn som är självstängande kan användas till en mängd olika saker. Dörrar, skåpsluckor, grindar och mycket mer. Dock ser dessa självstängande gångjärn ut på olika sätt, beroende på var de ska sitta. Hos EASYSTEEL finns det olika former av dörrbeslag och gångjärn. Bland annat har de självstängande grindgångjärn. Detta företag erbjuder unika modulösningar, alltså inga färdiga produkter. Du får på egen hand välja ut det du behöver och sedan sätta samman dem. Om du har planer på att bygga ett staket, med en snygg grind, så kan det vara bra att använda självstängande gångjärn anpassade för just det.

Smart med självstängande grindgångjärn

När du bygger ett staket, så är grinden en mycket viktig del i det hela. För att få ett bra staket, med en eller flera grundar så kan du köpa delar hos EASYSTEEL. Du kan då bland annat behöva stolpar, gångjärn, grindlås och så vidare. Dessa delar hittar du hos EASYSTEEL. Det är inte fel att satsa på ett smidesstaket, med tillhörande grind. Men det är även snyggt med rostfritt. När det gäller gångjärn som stänger sig själv, för grind, så finns det bra alternativ. Ett av dessa alternativ, av märket Locinox kan du montera på runda så väl som fyrkantiga rör. Det är ett fjädrat gångjärn som passar trädgårdsgrindar. Du kan dessutom justera stängningsstyrkan och fjäderspänningen på den, mycket enkelt. Du kan även ha den för både höger och vänster svängda grindar.

Smidigt med gångjärn som är självstängande

Fördelen med att ha självstängande gångjärn, är att din grind, din dörr eller dina luckor kan stänga sig själva. Grundar är ofta vanligt att man glömmer av och de står sedan öppna. Det är mindre bra, särskilt om du har staket och grind som en säkerhetsåtgärd. Genom att ha ett fjädrat gångjärn så sköter det sig mer eller mindre själv. Det eftersom när du släpper så fjädrar det tillbaka och det blir åter stängt. EASYSTEEL har flera alternativ när det kommer till självstängande gångjärn för grindar. De erbjuder även andra former av gångjärn, för andra projekt du kanske har funderingar på.

EASYSTEEL har bra lösningar

Är det så att du ska bygga ett staket och vill att grinden ska stänga sig själv, då är det lämpligt att satsa på ett självstängande gångjärn. Utöver det är det inte fel att även satsa på ett grindlås, så att du kan låsa grinden efter dig. Hos EASYSTEEL hittar du allt du behöver. De har olika moduler och delar som du kan sätta samman på egen hand. Hos dem finns det allt från självstängande gångjärn, grindlås, staketmoduler, olika smidesgrindar, dekorationer, staketstolpar och så vidare. Du kan välja vilket material du vill ha din grind eller staket i, samt kombinera det på det sätt du önskar. Det för att få ett unikt staket, med en grind som kan stänga sig själv.