Genom att använda smidesprodukter för att smycka ditt hem får du ett traditionellt, vackert och modernt utseende i hög kvalitet. Speciellt utomhus – på staket och grindar – gör sig smidesprodukter utmärkt. Olika typer av smidesprodukter kan vara handtag, knoppar, stänger samt färdiga smidesprodukter som skyltar, lampor etcetera.

Smidesprodukter från EASYSTEEL

EASYSTEEL är ett svenskt företag vars produkter är anpassade speciellt till den skandinaviska marknaden. De säljer ett stort utbud av olika smidesprodukter till sina kunder. Med sina 40 000 olika produkter kan du som kund med största säkerhet hitta det tillbehör i smide som du önskar. Tack vare 30 års erfarenhet inom branschen kan de stoltsera med att vara experter på smide med produkter av högsta kvalitet.
Olika beslag och gör-det-själv tillbehör och delar till staket, grindar, portar mm säljs på EASYSTEELS hemsida. Du kan själv bläddra runt och finna inspiration till ditt nästa projekt. Mode och trender ändras – men smide har alltid haft en plats i svenskarnas hjärtan. Tillverkningen sker i stort sett på samma sätt som för hundra år sedan.
Samtidigt som smidesprodukter ständigt är närvarande utvecklas nya designer och stilar hos EASYSTEEL. Tidlös design är ett genomgående begrepp i alla smidesprodukter som säljs. Att lyssna på kunden och kundens önskemål är viktigt för att kunna fortsätta leverera produkter i världsklass. Dessutom ska ju smidesprodukter vara praktiskt användbara!

Handtag i smide

Handtag är en typ av smidesprodukter som är mycket populära som många kunder väljer att köpa från EASYSTEEL. Handtag i smide passar perfekt på tunga dörrar, portar eller förrådsdörrar. De karaktäriseras av sin höga kvalitet samtidigt som det ger ett klassiskt tidlös utseende.
Förutom handtag säljer EASYSTEEL flera andra produkter i smide. Som tex. gångjärn, hyllhållare, kulor, ringar & kedjor och mycket annat. På deras hemsida kan du ta del av hela sortimentet.

Räcke/Grind i smidesjärn

Hos EASYSTEEL säljer vi delar för att bygga balkongräcken i smide. Det ger ett klassiskt utseende som passar extra bra på äldre hus som får en antik look.
Ett balkongräcke i smide passar bra med andra smidesprodukter – som tex. en smidesgrind i trädgården eller ut mot gatan. Med smidesräcken kan du med fördel även installera smidesbeslag, C-krokar, spetsar och annat som gör din port mycket vacker.
En smidesgrind har lång livslängd men kräver också underhåll. En stabil konstruktion som står emot tufft väder och vind. Köp dina delar i smide för att bygga din egen grind av smide – vi har över 40 000 artiklar på lager.


Stavar, rör/stänger och spetsar

Den del som syns mest i smideskonstruktioner är stavarna – de utgör den största delen av tex. en grind, port eller på ett räcke. Typen av stavar som väljs påverkar vilka andra delar du behöver för att få en snygg och enhetlig design. Det sätter en prägel på helheten och hur ditt projekt ser ut i stort.

Tillsammans med stavar utgör det stommen i många byggnationer och konstruktioner av smide. På EASYSTEEL säljer vi också utsmyckade rör/stänger. I ändan på rör eller stänger bör det sitta en böj av något slag för att koppla ihop med ytterligare en stång, ett beslag eller något annat tillbehör.
I slutet av ett rör ska en spets sitta – en viktig del i smidesprojektet. Det ger pricken över i:et till porten eller räcket.


Utsmyckning och färdiga produkter

EASYSTEEL säljer även färdiga smidesprodukter som tex. skyltar i smide, konsoler, handtag för kistor, askkoppar och lampor. Utsmyckning som ger det lilla extra!