Behöver du ett räcke till din altan, din balkong eller din terrass? Då har du kommit helt rätt. Hos EASYSTEEL hittar du vad du behöver för att skapa en bra lösning. Här tittar vi lite närmare på det stolpfria glasräcket och vilka fördelar som finns med det.

Ett stolpfritt glasräcke är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter en lite mer exklusiv lösning. Räcket ger känslan av att inte ta upp någon plats, vilket många uppskattar. När det gäller stolpfria glasräcken erbjuder EASYSTEEL alla de delar du behöver för att antingen själv montera ihop delarna, eller låta en fackman göra jobbet.

Skräddarsy ett stolpfritt glasräcke

Att vi säljer delar till ditt projekt innebär också att du kan skräddarsy din lösning efter dina speciella behov och förutsättningar. Behöver du hjälp med det så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Våra professionella medarbetare är vana vid att hjälpa kunder att ta fram den bästa möjliga lösningen för den specifika situationen. Du kan välja mellan en rad olika typer av glas och infästningsmöjligheter. Allt för att du ska kunna skapa det utseende du önskar.


En stark och tålig lösning

Tack vare härdat glas blir lösningen mycket stark och tålig. Alla våra stolpfria glasräcken lever upp till de normer och krav som gäller på området. Du väljer själv om du vill ha ett glasräcke med eller utan överliggare.

Tack vare att glasräcket är genomskinligt får du en stark känsla av närhet till naturen och omgivningen. Välj gärna ett glasräcke om du har en vacker omgivning som du gärna vill se när du sitter på din balkong, altan eller terrass. Vill du hellre skapa insynsskydd och undvika att se det som omger din uteplats så bör du titta närmare på ett räcke i något annat material, som inte släpper igenom ljus.


För din altan, din balkong eller terrass

Ett stolpfritt glasräcke kan monteras i anslutning till såväl en altan, som en balkong, en terrass eller liknande. Du har en rad olika handledare att välja mellan. En stor fördel med stolpfria glasräcken är att de i princip är underhållsfria. Det räcker att tvätta glaset då och då om det blivit smutsigt. Enklare och smidigare blir det knappast!

Beställ ett stolpfritt glasräcke från EASYSTEEL idag

Om du letar efter inspiration när det gäller vilken lösning du ska välja så rekommenderar vi att du tittar in i vårt inspirationsgalleri med bilder på olika varianter och modeller. Förhoppningsvis hittar du något där som du gillar och som du kan återanvända dig av för dina behov. Eller så hittar du något som du kan modifiera utifrån dina önskemål.

Vi gör allt vi kan för att lyssna på våra kunder och möta de behov som finns. Allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du har några frågor eller funderingar när det gäller våra produkter eller din beställning.

Titta närmare på våra produkter inom kategorin stolpfritt glasräcke och lägg en beställning till EASYSTEEL redan idag!