Om du ska ha ett staket ute, är det inte fel att även satsa på stolphatt rostfri. En stolphatt sätts på änden av en stolpe. Dels för att skydda stolpen, dels för att det ska bli ett snyggt avslut på det hela. Stolphattar i rostfritt är bra då de tål att stå ute i alla typer av väder. En stolphatt kan även kallas för stolplock. Det är för att de påminner om lock eller hattar, som sätts längst upp på stolpar. Om du är i behov av stolphatt rostfri, så kan du vända dig till EASYSTEEL. Hos dem finns det du behöver för att bygga staket. Då är stolphattar bra tillbehör att ha. EASYSTEEL erbjuder inga färdiga produkter, utan du kan köpa moduler och tillbehör som du sedan sammanfogar på egen hand.

Stolphattar i rostfritt för alla väder

Staket står ute året om och det i alla typer av väder. Det är viktigt att de har de delar de behöver för att klara av det. Om du sätter upp ett staket i trä, så ska inte de stå fritt utan ett bra avslut. Det är ett måste att sätta en stolphatt av något slag på dem. Det så att regn och snö inte lägger sig ovanpå och sedan tränger sig in i träet och förstör det. Det kan vara idé satsa på stolphatt i rostfritt. Det är både snyggt och bra mot alla sorters väder. EASYSTEEL har inga färdiga staket, men de erbjuder unika modulsystem. Det gör att du hittar de delar du behöver för att montera upp ett snyggt och säkert staket. Genom att fästa stolphattar på dina stolpar i staket så förlängs livslängden på dem. Sedan är det snyggt att ha ett bra avslut på varje stolpe. Stolphattar är relativt billiga samt att de är lätta att montera. Det finns idag en massa olika stolphattar, i olika sorters material. EASYSTEEL har olika modeller att välja mellan. Det finns stolphatt rostfri som är flata, spetiga, fyrkantiga och runda. Det finns även avslut i smidesjärn, som då är i form av spetsar eller kulor eller annat.
 

Olika alternativ och kombinationer

Hos EASYSTEEL hittar du en mängd olika alternativ och kombinationer när det gäller trappräcken i glas. Förutom delar till trappräcken i glas hittar du även de delar du behöver för att bygga trappräcken i rostfritt stål eller smidesjärn. Olika material har olika för- och nackdelar och du väljer själv material beroende på dina behov.


En elegant ram kring din trappa

Med ett trappräcke i glas får du en elegant ram kring din trappa. När det gäller glasräcken utan stolpar så finns det möjlighet att montera räcket i glas på utsidan av trappan. Dessutom kan du avsluta ditt trappräcke i glas med eller utan en handledare – antingen i rostfritt stål eller i trä.

Alla trappor är unika och därför erbjuder EASYSTEEL dig att själv hitta en lösning som passar för just din trappa. Tänk igenom hur du vill att ditt räcke ska se ut och vilken funktion det ska fylla och titta sedan närmare på de produkter som vi erbjuder.

Snyggt avslut med stolphattar

Staket byggs med ett antal stolpar. Det är då inte fel att på varje stolpe sätta ett avslut i form av en stolphatt. Du kan själv välja om det ska vara en stolphatt rostfritt eller om du föredrar annat material. Mycket beror ju med på vad för material du har i ditt staket. Är det smidestaket så passar andra typer av ändslut bättre.
 

En skräddarsydd lösning

Vänd dig till EASYSTEEL om du behöver delar för att montera ihop ett trappräcke i glas. Har du några frågor eller funderingar när det gäller våra produkter eller din beställning, så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kunniga personal som gärna hjälper dig. Vi kan bland annat ge dig råd när det gäller att skräddarsy ett trappräcke för din trappa och dina behov.

Med hjälp av delar från EASYSTEEL är det möjligt för dig som är hantverkare eller duktig hemmasnickare att själv skapa en skräddarsydd lösning. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Köp delar till ett trappräcke i glas från EASYSTEEL

EASYSTEEL erbjuder lösningar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Dessutom får du personlig service och rådgivning. Börja med ditt trappräckesprojekt redan idag! Titta gärna in i vårt galleri med inspirationsbilder – det är en bra start. Det ser du några av alla de möjligheter som finns. Hos EASYSTEEL hittar du bara de bästa produkterna och de bästa materialen – allt för att du ska bli nöjd med ditt köp. Lycka till med ditt trappräckesprojekt – köp delar till ditt trappräcke av glas hos EASYSTEEL redan idag!