Terrassräcken

Terrassräcke kompletterat med en imponerande utsikt

Detta terrassräcke kommer verkligen till sin rätt med den perfekta kombinationen av naturskönhet och en fantastisk utsikt. Med en vacker handledare i ek och stolpar samt medlöpare i borstat rostfritt stål ger räcket den perfekta avslutningen på terrassen. Och terrassen som svävar ovanför marknivån öppnar upp för en hisnande utsikt över havet, vilket gör uteplatsen ännu mer imponerande.
Detta räcke kombinerar funktionalitet, estetik och en fantastisk naturupplevelse som gör det till det idealiska valet för varje kustterrass.

Balkongräcke som förlängning av inomhusutrymmet

Detta smarta balkongräcke kombinerar träets naturliga skönhet med rostfritt ståls hållbarhet. Handledare och stolparna, som är tillverkade av trä, lägger till en varm och välkomnande atmosfär på balkongen. Räckets smarta design sträcker sig längs hela den korta sidan av huset och är monterat mellan husets utskjutande tak, vilket skapar en förlängning av utrymmet inomhus.
Detta räcke ger inte bara en säkerhetsfunktion utan skapar också en attraktiv och rymlig utomhusplats som inbjuder till avkoppling och mys.

Räcke med medlöpare och infällt ljus på terrassen

Detta terrassräcke är en modern och stilfull lösning som vackert kompletterar den frodiga trädgårdsutsikten. Räcket är helt tillverkat av rostfritt stål och ger en strömlinjeformad och modern look till terrassen. Stolparna, medlöparna och handledare är alla tillverkade av hållbart stål som säkerställer långvarig stabilitet och motståndskraft mot väderpåverkan. Terrassens upphöjda läge möjliggör en fantastisk utsikt över den gröna trädgården fylld med frodiga växter och träd.
Detta räcke skapar inte bara en säker avskärmning utan framhäver också den naturliga skönheten och friden i omgivningen, vilket gör terrassen till en idealisk plats att koppla av och njuta av naturen.

Smidesjärnräcken med vackra detaljer

Smidesjärnräcken är konstverk i sig själva och erbjuder en värld av kreativitet och unika möjligheter. Dessa bilder presenterar ett litet urval av olika smidesjärnräcken, var och ett med sina karakteristiska detaljer och design. Med tusentals olika smidesjärnselement kan man skapa ett räcke skräddarsytt efter sina egna drömmar och preferenser. De olika kurvorna, krökarna och mönstren ger räcket en elegant och dekorativ utstrålning som kommer att komplettera vilket rum som helst.
Oavsett om det är för inomhus- eller utomhusbruk ger smidesjärnräcken möjlighet att skapa unika och imponerande designer som kommer att imponera på dina gäster.

Terrassräcke på upphöjd terrass med mahognydetaljer

Denna imponerande terrass, som nästan kan betraktas som en stor balkong, kombinerar enastående utsikt med naturlig skönhet. Mahognyterrassbrädorna skapar en varm och välkomnande atmosfär som perfekt kompletteras av handtaget i samma träslag. Räcket, som är designat med stolpar i rostfritt stål och glasmoduler emellan, erbjuder inte bara en säker avskärmning utan också en obegränsad utsikt över omgivningen. Räckets kurvor följer elegant husets form och skapar en harmonisk koppling mellan arkitektur och natur.
Detta terrassräcke är ett perfekt exempel på vacker integration av material och design som skapar en oas av stil och komfort högt över marknivån.

Bottenprofilräcke som ger fri sikt till den vackra omgivningen

Detta räcke är en modern lösning som tar full nytta av den hisnande havsutsikten. Med glasmoduler monterade i en bottenprofil på sidan av den upphöjda träterrassen får du en obruten utsikt över det vackra havet och stranden. Glänsande glasräcket ger en känsla av rymd och öppenhet samtidigt som det ger en säker avskärmning. Den inbjudande terrassen erbjuder avkoppling i solstolar redo att njuta av ett glas vin och den fantastiska utsikten.
Detta räcke skapar en kombination av funktionalitet, estetik och en oförglömlig utsikt som gör terrassen till en idyllisk plats att njuta av ögonblicket.

Terrassräcke med bottenprofil som ramar in den frodiga omgivningen

Detta räcke med bottenprofil med glasmoduler erbjuder, utöver funktionalitet, även en enastående utsikt. Terrassen, som mest liknar en utsiktsplats skapad för att njuta av naturen, ger en fantastisk panoramautsikt över den omgivande vackra naturen, som elegant ramar in av räcket. Kontrasten mellan de grå plattorna på terrassen och den frodiga grönskan lägger till djup i det utomhusutrymme.
Denna terrass är en inbjudan att fördjupa sig i naturens skönhet, där man kan njuta av lugnet och beundra landskapets magnifika detaljer, som framhävs genom räckets eleganta design.

Räcke med glasankare på terrass med vacker utsikt

Detta räcke med glasmoduler är ett stilfullt tillskott till terrassens estetik. Glasmodulerna är fastsatta med diskreta och eleganta glasankare som ger en ren och strömlinjeformad finish. Toppdelen av räcket pryds av rundade hörn på glaset som ger en mjuk och inbjudande utstrålning. På denna träterrass kan man njuta av en hisnande utsikt genom trädtopparna och ut över en pittoresk sjö. Räckets transparenta karaktär möjliggör att omfamna omgivningens naturliga skönhet samtidigt som det ger en trygg och skyddande avskärmning.
Detta räcke är en vacker kombination av funktionalitet och estetik som framhäver terrassens idylliska läge och ger möjlighet att njuta av naturen i full utsträckning.

Räcke med medlöpare runt om verandan

Detta räcke är en del av en förtrollande veranda som omger huset och tillför en elegant och funktionell detalj till arkitekturen. Räcket är tillverkat av hållbart rostfritt stål och är utrustat med medlöpare som följer verandans kurvor. Ett varmt och inbjudande handtag i ek ger ett bekvämt grepp under promenaden. När man rör sig runt på verandan öppnar sig en charmig utsikt över trädgården och de omgivande husen.
Räckets enkla design kompletterar husets estetik samtidigt som det skapar säkerhet runt om verandan.

Terrassräcke med medlöpare och ståldetaljer

Detta räcke är speciellt designat för en upphöjd terrass och är tillverkat i elegant rostfritt stål. Räcket är fastsatt på terrassens sida och skapar en elegant och strömlinjeformad avslutning. Från terrassen kan man njuta av en hisnande utsikt över den omgivande naturen och en närliggande sjö. Räckets starka och hållbara konstruktion ger en modern och stilfull touch till terrassen.
Det rena uttrycket gör att räcket smälter vackert samman med omgivningen och skapar en harmonisk koppling mellan inomhus- och utomhusutrymmet.

Terrassräcke med medlöpare och mahognyhandledare

Detta charmiga räcke pryder en lätt upphöjd terrass och utstrålar en mysig stämning och värme. Mahognyträet, som används både till terrassbrädorna och handledaren på räcket, tillför naturlig skönhet och en inbjudande känsla till hela området. Räckets vackra detaljer och avslutningar kommer till sin rätt på närbilderna.
Detta räcke skapar en mysig atmosfär på terrassen som inbjuder till avkoppling och njutning av de omgivande omgivningarna.

Vajerräcke på brygga

Detta räcke är speciellt utformat för att uppfylla de unika krav och utmaningar som uppstår vid montering på en brygga. Räcket består av stolpar och vajrar i rostfritt stål, samt en handledare i askträ. För att stå emot påverkan från saltvatten har en stålblandning använts som är särskilt motståndskraftig mot det hårda klimatet. Detta säkerställer att räcket förblir starkt och motståndskraftigt över tid, och det kommer att dröja många år innan korrosion påverkar räcket.
Ett räcke som detta används främst som ett skyddshinder som avskärmar vattnet för att förhindra att någon faller i vattnet – samtidigt som det ser bra ut.

Trappräcke med både stolpar och handledare i mahogny

Detta trappräcke tillverkat av mahognyträ är enastående med sin naturliga skönhet och varma utstrålning. Varje element, från handledaren till stolparna och räckets struktur, är noggrant utfört i mahognyträ för att skapa en tidlös och elegant trappkonstruktion. Glaset som används mellan stolparna ger en känsla av lätthet och öppenhet, och glasfästena säkerställer en solid och säker fastsättning.
Denna kombination av mahognyträ och glas ger en unik karaktär till varje interiör.

Trappräcke med medlöpare och en handledare i ekträ

Detta räcke är speciellt designat för att passa ihop med den vackra naturliga omgivningen. Med sin handledare i ekträ är det i harmoni med den omgivande naturen och även behagligt att hålla i. De rostfria stolparna och medlöparna gör räcket motståndskraftigt mot väderpåverkan.
Detta räcke kombinerar hållbarhet och estetik, vilket gör det idealiskt för utomhusbruk.

Terrassräcke

Letar du febrilt efter inspiration för ett räcke till din terrass? Då har du kommit till rätt ställe. När du sitter på din terrass och njuter av trädgårdens utsikt är det viktigt att räcket passar både terrassen och trädgården. Här på sidan hittar du terrassräcken i olika material och designs, var och en med sina unika egenskaper. Du hittar terrassräcken i smidesjärn och rostfritt stål, inklusive alternativ med medlöpare eller glasmoduler. Du kan också ta en titt i vår webbshop, där du kan se de komponenter som utgör räckena.

Terrassräcke i glas, rostfritt stål eller smidesjärn

Hos Easysteel AB erbjuder vi terrassräcken i smidesjärn, aluminium eller rostfritt stål. Om du väljer ett smidesjärnsräcke får du ett tidlöst räcke som kommer att imponera i många år framöver. När du designar ditt räcke kan du välja bland tusentals smidesjärnskomponenter som sätts samman enligt dina önskemål. Kort sagt, bara fantasin sätter gränser med smidesjärn. Med våra aluminiumräckesprofiler för glas får du ett nästan osynligt räcke som verkligen öppnar upp omgivningen på terrassen. Samtidigt skyddar räcket mot vinden så att du kan sitta tryggt och njuta av utsikten. Våra terrassräcken i rostfritt stål kan väljas antingen med medlöpare eller med glasmoduler mellan stolparna. Dessutom kan du välja mellan fyrkantiga och runda stolpar, hur många medlöpare du vill ha och om handräcket ska vara i rostfritt stål eller trä. På boverkets webbplats kan du läsa om specifika krav som måste följas för upphöjda terrasser.

Varför du behöver ett terrassräcke

Ett terrassräcke är en viktig sak eftersom man ofta tillbringar många timmar i sin trädgård och särskilt på terrassen. Här vill man känna sig hemma och bekväm. Detta kan uppnås med olika saker, till exempel genom att hänga upp ljusslingor eller placera vackra blomkrukor i hörnen. För att avgränsa terrassområdet är det lämpligt att sätta upp ett räcke som öppnar upp trädgårdens omgivningar. På så sätt kan du sitta och njuta av din mysiga plats i trädgården samtidigt som du betraktar utsikten och är skyddad från vinden.

Behöver du hjälp?

Hos Easysteel AB finns alltid hjälp att få. I detta inspirationsgalleri hittar du en mängd olika räcken, både för terrassen men också för trappor, balkonger och inomhusräcken. Bläddra bara runt på de olika sidorna och använd sorteringsfunktionen i galleriet för att få fram de mest relevanta resultaten. Behöver du hjälp med att komma vidare med ditt projekt? Tveka inte att ta telefonen och ringa till oss eller skicka oss ett mail med relevanta uppgifter så återkommer vi med svar inom 2 arbetsdagar. Vi har över 35 års erfarenhet inom räckebranschen och har hjälpt otaliga kunder att nå sina räckesprojektmål. Och vi vill gärna hjälpa dig med din dröm. Vi tror på att en god relation med våra kunder är vägen framåt. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet och vi arbetar hårt för att säkerställa att du känner dig trygg och väl informerad när du gör ditt val. Tveka därför inte att kontakta oss om du behöver hjälp att komma vidare med ditt terrassräckesprojekt.