Är du på jakt efter en elegant lösning när det gäller räcke till din trappa? Kanske håller du på att bygga en ny trappa då din gamla är sliten – eller så bygger du ett helt nytt hus med etage. Oavsett vilket så behöver du ett rejält och estetiskt tilltalande räcke till din trappa. Här tittar vi lite närmare på glasräcken och vilka fördelar som finns med dessa. Så läs vidare om du är intresserad av att lära dig mer om glasräcken till trappor!

Ett hållbart och högkvalitativt alternativ

Att ha ett hållbart och högkvalitativt räcke till sin trappa är grundläggande för att trappan ska kännas trygg att gå i. Med hjälp av ett räcke kan du minska risken för fallskador, eftersom räcket är alldeles utmärkt att hålla sig i när man går i trappan. Särskilt avgörande är det när det är mörkt, eller om det är en person med lite sämre balans som går i trappan.

Ett trappräcke i glas ger dig en utsökt ram runt din trappa, samtidigt som det garanterar säkerheten. Hos EASYSTEEL hittar du alla de delar du behöver för att montera ett glasräcke till din trappa. Om du är händig kan du göra det själv – annars kan du låta en fackman göra jobbet. När det gäller glasräcken utan stolpar så kan glaset monteras på utsidan av trappan. Det ger glaset ett nästan flytande utseende. Glasräcken passar in i såväl moderna hem, som mer klassiskt inredda hem.

En skräddarsydd lösning från EASYSTEEL

Du kan avsluta ditt trappräcke i glas med eller utan en handledare i exempelvis rostfritt stål eller trä. Valet är helt och hållet ditt. Välj det som passar bäst utifrån din unika situation och dina behov. Behöver du hjälp med att skräddarsy din lösning så är du välkommen att höra av dig till våra professionella medarbetare som gärna svarar på dina frågor och funderingar. De kan dessutom guida dig fram till en lösning som passar perfekt för dina behov.

Ett glasräcke kan få ett rum att se större ut – och en smal trappa att se bredare ut. Väljer du att köpa din lösning från EASYSTEEL så utformar du själv hur du vill att ditt räcke ska se ut – helt utifrån tycke och smak. Du kan välja mellan en rad olika material på stolpar, färg på stolpar, skenor och glas samt design på olika detaljer.

Behöver du inspiration är du varmt välkommen att kika in i vårt inspirationsgalleri där du hittar bilder på olika lösningar. Kanske hittar du något som liknar det som du skulle vilja göra!

Beställ glasräcke till trappa hos EASYSTEEL

Vi på EASYSTEEL gör allt vad vi kan för att göra dig som kund nöjd. Det innebär att vi lyssnar på våra kunders behov och ständigt utvecklas för att möta framtidens krav. Våra produkter håller alltid högsta kvalitet och lever upp till alla krav och normer som gäller på marknaden.

Varför inte komma igång med ditt projekt nu med detsamma? Titta igenom vårt stora sortiment när det gäller glasräcken till trappa och lägg en beställning till EASYSTEEL redan idag!