Letar du efter en bra lösning när det gäller räcke till din trappa? Eller håller du kanske på att bygga en helt ny trappa i ditt nybyggda hus? Då kan ett trappräcke i glas vara en praktisk, säker och elegant lösning. EASYSTEEL erbjuder det du behöver för att själva montera ihop ditt vackra trappräcke i glas.

Men ett trappräcke i glas fyller även en funktion genom att vara en visuellt viktig del av trappan. Ett trappräcke i glas blir en vacker inramning till din trappa – “pricken över i” som kommer att imponera på vänner och bekanta.

Olika alternativ och kombinationer

Hos EASYSTEEL hittar du en mängd olika alternativ och kombinationer när det gäller trappräcken i glas. Förutom delar till trappräcken i glas hittar du även de delar du behöver för att bygga trappräcken i rostfritt stål eller smidesjärn. Olika material har olika för- och nackdelar och du väljer själv material beroende på dina behov.


En elegant ram kring din trappa

Med ett trappräcke i glas får du en elegant ram kring din trappa. När det gäller glasräcken utan stolpar så finns det möjlighet att montera räcket i glas på utsidan av trappan. Dessutom kan du avsluta ditt trappräcke i glas med eller utan en handledare – antingen i rostfritt stål eller i trä.

Alla trappor är unika och därför erbjuder EASYSTEEL dig att själv hitta en lösning som passar för just din trappa. Tänk igenom hur du vill att ditt räcke ska se ut och vilken funktion det ska fylla och titta sedan närmare på de produkter som vi erbjuder.


En skräddarsydd lösning

Vänd dig till EASYSTEEL om du behöver delar för att montera ihop ett trappräcke i glas. Har du några frågor eller funderingar när det gäller våra produkter eller din beställning, så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kunniga personal som gärna hjälper dig. Vi kan bland annat ge dig råd när det gäller att skräddarsy ett trappräcke för din trappa och dina behov.

Med hjälp av delar från EASYSTEEL är det möjligt för dig som är hantverkare eller duktig hemmasnickare att själv skapa en skräddarsydd lösning. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Köp delar till ett trappräcke i glas från EASYSTEEL

EASYSTEEL erbjuder lösningar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Dessutom får du personlig service och rådgivning. Börja med ditt trappräckesprojekt redan idag! Titta gärna in i vårt galleri med inspirationsbilder – det är en bra start. Det ser du några av alla de möjligheter som finns. Hos EASYSTEEL hittar du bara de bästa produkterna och de bästa materialen – allt för att du ska bli nöjd med ditt köp. Lycka till med ditt trappräckesprojekt – köp delar till ditt trappräcke av glas hos EASYSTEEL redan idag!