Trappräcken inomhus

Skrivet av Camilla Hansen

07/10/2021

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att själv montera ett trappräcke. Med våra delar är du flexibel och kan skapa en skräddarsydd lösning som passar dig perfekt – en utmärkt lösning för den händige eller för den som tar hjälp av en fackman.

När det gäller trappräcken inomhus så gäller det att tänka på såväl säkerheten som det visuella. Hos EASYSTEEL hittar du ett brett utbud av trappräcken i olika material, olika former och varianter.

Trappräcken i olika material

EASYSTEEL erbjuder trappräcken för inomhusbruk i en rad olika material. Till exempel hittar du trappräcken i rostfritt stål, glas och smidesjärn. Olika material har olika egenskaper samt vissa för- och nackdelar. Letar du efter en elegant och stilfull lösning så kan glas vara ett bra alternativ.

Vill du ha mer rustik lösning så är förmodligen smidesjärn att föredra. Läs på om de olika materialen och deras unika egenskaper innan du väljer lösning. Oavsett vilket material du väljer så är det viktigt att tänka på att trappräcket ska passa in visuellt i huset där räcket monteras. Tänk på hur huset är inrett och fundera på om det räcke du väljer går i samma stil som övrig inredning.

Tack vare att vi säljer delar till ditt trappräcke som du själv monterar ihop till ett färdigt räcke är du flexibel med vilken typ av lösning du vill skapa.

Ett säkert trappräcke

Trappräcket fyller en viktig funktion när det gäller säkerheten i trappan. Det är viktigt att ha något att hålla i för den som går i trappan – inte minst när det är mörkt eller om den som går i trappan har sviktande balans. Därför är det viktigt att satsa på ett rejält och hållbart trappräcke som lever upp till de krav som finns när det gäller säkerhet i trappor.

EASYSTEEL säljer bland annat fyrkantiga och runda stolpar som kan kapas till den höjd du önskar. De rostfria stolparna monteras på en horisontell yta eller på utsidan av trappan. Trappräcket kan du avsluta med en ledstång i antingen rostfritt stål eller trä – valet är ditt!

Köp delar till trappräcken för inomhusbruk hos EASYSTEEL

Hos EASYSTEEL hittar du alla de delar du behöver för att skapa ett vackert och säkert trappräcke till din trappa. Om du har några frågor eller funderingar när det gäller våra produkter eller din beställning så är du välkommen att höra av dig till vår professionella kundtjänst som mer än gärna hjälper dig. Bland annat kan vi erbjuda råd när det gäller att skräddarsy ett trappräcke för dina behov. Allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

EASYSTEEL erbjuder produkter av högsta kvalitet till riktigt bra priser. Dessutom får du personlig rådgivning och service. Börja hos EASYSTEEL och kom igång med ditt projekt redan idag.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

Går du med ett projekt i tankarna?

Prova dina designkrafter med vår räckeskonfigurator. Designa din egen avskärmning utifrån dina egna mått. Du får priset med det samma och blir kontaktad av en av våra duktiga rådgivare som hjälper dig genom processen.

Designa och begär pris

Liknande artiklar

Glasräcke utomhus

Säkra och eleganta glasräcken Oavsett om du har en trädgård, en altan eller en balkong är det härligt att vara utomhus...

Glasräcken altan

Säkra glasräcke till altan av högsta kvalitet Föreställ dig att du sitter på din altan en ljummen sommarkväll. Vinden...

Metallräcke inomhus

Säkra och moderna räcken inomhus i metall Om du är ute efter att förnya dina räcken inomhus är metall ett utmärkt...