Trappräcken

Trappräcke med medlöpare och handledare i rostfritt stål

Detta trappräcke med medlöpare är en elegant och hållbar lösning för alla trappkonstruktioner. Det rostfria stålet ger en modern och stilfull look samtidigt som det är lätt att underhålla. Medlöparna på trappräcket får du extra stöd och säkerhet, vilket gör det idealiskt både för privata hem och offentliga byggnader.
Ett trappräcke i rostfritt stål med medlöpare kombinerar funktionalitet och estetik på ett utmärkt sätt.

Trappräcke med medlöpare och handledare i askträ

Detta inomhustrappräcke i rostfritt stål med medlöpare och en handledare i askträ är en vacker kombination av material. Det rostfria stålet ger räcket ett modernt och hållbart utseende, medan askträet tillför en varm och naturlig känsla. Handledaren i askträ ger extra komfort och mjukhet vid beröring.
Detta räcke är idealiskt för dem som vill ha en elegant och stilfull trappkonstruktion med en naturlig och inbjudande atmosfär.

Trappräcke med medlöpare och handledare i rostfritt stål

Denna trappa i rostfritt stål med medlöpare är ett imponerande och modernt designelement i vilket rum som helst. Det rostfria stålet ger trappan en strömlinjeformad och stilfull estetik samtidigt som det är hållbart och lätt att underhålla. Medlöparna lägger till extra stabilitet och säkerhet, vilket är viktigt, särskilt i en trappa. Handledaren i rostfritt stål kompletterar trappan och erbjuder ett stadigt och pålitligt stöd samtidigt som den lägger till en glänsande finish.
Denna trappa är ett perfekt exempel på funktionalitet, estetik och kvalitet i en design.

Trappräcke med både stolpar och handledare i mahogny

Detta trappräcke tillverkat av mahognyträ är enastående med sin naturliga skönhet och varma utstrålning. Varje element, från handledaren till stolparna och räckets struktur, är noggrant utfört i mahognyträ för att skapa en tidlös och elegant trappkonstruktion. Glaset som används mellan stolparna ger en känsla av lätthet och öppenhet och glasfästena säkerställer en stabil och säker fastsättning.
Denna kombination av mahognyträ och glas ger en unik karaktär till varje interiör.

Trappräcke i rostfritt stål med LED-belysning

Detta trappräcke är en elegant och tidlös design som kombinerar funktionalitet och estetik på ett imponerande sätt. Med rostfria stolpar och handledare ger det en modern och elegant touch. Glasmodulerna som är fastsatta med rostfria glasklämmor ger en känsla av öppenhet och elegans. En extra detalj är ljuset som lyser ned på varje trappsteg nedan, vilka är tillverkade i vacker brun natursten.
Detta trappräcke är ett perfekt exempel på kombinationen av material och belysning som skapar en imponerande visuell effekt och en unik atmosfär i varje rum.

Trappräcke med medlöpare

Detta trappräcke är en strålande kombination av elegans och hållbarhet. Tillverkat helt i blankpolerat rostfritt stål framhäver det trappans skönhet på ett enastående sätt. Stolparna ger strukturell stabilitet, medan både handledare och medlöpare följer trappans riktning med en flytande rörelse. Medlöparna imponerar med sina unika kulformade detaljer, som fungerar som vackra avslutningar.
Detta trappräcke är ett konstverk i rostfritt stål som kombinerar funktionalitet, skönhet och lyx på ett sublimt sätt.

Trappräcke i rostfritt stål med glasmoduler

Detta räcke är ett imponerande exempel på modern design. Med stolpar och handledare i rostfritt stål lägger det till en strömlinjeformad estetik till trappan. Glasmodulerna är skurna på ett sätt som följer trappans lutning och skapar en sömlös och elegant övergång.
Detta räcke förenar både funktionalitet och estetik på ett imponerande sätt. Trappans utseende kommer verkligen till sin rätt, och räcket skapar samtidigt en känsla av luftighet och öppenhet i rummet.

Räcken och handledare i mahogny

Detta räcke är skapat med fokus på funktionalitet och säkerhet. Mahognyhandledaren ger en vacker touch till räcket och ger ett bekvämt grepp. Det rostfria stålet är mycket hållbart, och glasmodulerna möjliggör ljusgenomträngning samtidigt som de ger god säkerhet till räcket.
Dess enkla och praktiska design passar perfekt i alla rum där funktionalitet är i fokus.

Trappräcke med medlöpare och en handledare i ekträ

Detta räcke är speciellt utformat för att passa ihop med den vackra naturliga omgivningen. Med sin handledare i ekträ harmoniserar det med den omgivande naturen och är även bekvämt att hålla i. De rostfria stolparna och medlöparna gör räcket motståndskraftigt mot väderpåverkan.
Detta räcke kombinerar hållbarhet och estetik, vilket gör det idealiskt för utomhusbruk.

Trappräcke med medlöpare och en handledare i ekträ

Detta trappräcke i rostfritt stål är en kombination av stil och funktionalitet. Den vackra handledaren i ekträ är varm och behaglig att hålla i och de rostfria ändkåporna ger räcket en modern look. Räcket är speciellt utformat för att skydda mot fall från övervåningen nerför trappan, och längs trappan finns en handledare i ekträ att hålla i när man går upp och ner.
Detta räcke förenar säkerhet och estetik på ett stilfullt sätt och tillför en elegant och funktionell komponent till alla inomhusmiljöer.

Välvt trappräcke med en handledare i ekträ

Detta välvda trappräcke är en perfekt kombination av funktionalitet och estetik. Handledaren och medlöparna följer elegant trappans kurvor och handledaren är tillverkad av vackert ekträ som matchar trappstegen perfekt. Det här räcket ger både säkerhet vid trappan och värme till rummet.

Med sina välvda detaljer skapar detta räcke en sammanhängande helhet i rummet och säkerställer en bekväm och trygg trappgång.

Trappräcken i rostfritt stål till din ytterdörr

Trappräcken i rostfritt stål vid entrépartier är en populär och stilfull lösning som både ser bra ut och håller i många år framöver. Det hållbara materialet säkerställer att räcket är motståndskraftigt mot väderpåverkan och behåller sin vackra finish. Räcken i rostfritt stål passar bra in i en mängd olika stilar och skapar en sofistikerad och tidlös utstrålning. Utöver att erbjuda säkert stöd tillför räcket även visuell attraktion och skapar ett inbjudande första intryck.
Oavsett om det är en privat bostad eller en kommersiell fastighet, är trappräcken i rostfritt stål ett idealiskt val när du vill välkomna dina gäster med stil.

Trappräcken i smidesjärn med imponerande detaljer

Trappräcken i smidesjärn öppnar upp för en värld av kreativa och vackra designmöjligheter. Med en nästan oändlig mängd smidesjärnskomponenter kan man skapa trappräcken med unika och imponerande detaljer. Ett exempel är räcket du ser här med en handledaravslutning som krusar och vridna smidespinnar med kurvor som tillför en elegant och sofistikerad look. Ett annat exempel kan vara att använda detaljer som C- och S-utsmyckning som bildar vackra och iögonfallande mönster. Ja, möjligheterna är många, men om du har fantasi kan du skapa nästan vad som helst.
Oavsett vilken stil man önskar kan ett smidesjärnsräcke möjliggöra skapandet av ett imponerande konstverk som med sina vackra detaljer tillför charm och karaktär till varje rum.

Trappräcke

Letar du efter ett räcke till din trappa? Då har du kommit till rätt ställe. Trappor utgör inte bara en funktionell del av våra hem, de kan också lägga till vackra detaljer i inredningen. Här på sidan hittar du ett brett utbud av designer, från smidesjärn med förtrollande detaljer till moderna rostfria stålräcken med glas eller medlöpare, med handräcken i stål eller trä. Dessa trappräcken är mer än bara din säkerhet; de är en del av designen och bidrar till att förhöja den övergripande estetiken.

Trappräcke i glas, rostfritt stål eller smidesjärn

Ett trappräcke har många fördelar som gör det möjligt att förverkliga din dröminredning. Hos Easysteel AB kan vi hjälpa dig att nå din dröm. Vi erbjuder trappräcken i smidesjärn, galvaniserat stål eller rostfritt stål. Med smidesjärn får du en tidlös skönhet som passar både traditionella och moderna inredningar. Här i vårt galleri kan du se olika smidesjärnsräcken utformade med detaljer som slingrande kurvor, blommönster och krökta böjningar. Dessa trappräcken tillför en elegant och klassisk stil till varje entré, och deras styrka och hållbarhet säkerställer att de kommer att vara en del av ditt hem i många år framöver. För dem som föredrar en mer modern approach till trappräcken, presenterar vårt galleri ett brett utbud av räcken i rostfritt stål. Du kan välja mellan stolpar med inbäddat glas för en känsla av rymd eller medlöpare som följer trappans form och skapar en sömlös anslutning mellan trappan och räcket. Oavsett ditt val ger rostfritt stål en sofistikerad touch till ditt trappräcke.

Därför behöver du ett trappräcke

Ett räcke är en viktig detalj på din trappa som används av säkerhetsskäl. Det är viktigt att ha något att hålla i när man går på trappan för att undvika att falla. Hos Easysteel AB kan vi hjälpa dig att designa ett räcke som passar just din trappa, oavsett om du vill ha ett trappräcke i smidesjärn, galvaniserat stål eller rostfritt stål. Vi är mycket medvetna om materialval för att alltid kunna erbjuda dig bästa kvalitet. kontakta oss här.

Saknar du inspiration?

Då har du kommit till rätt ställe. Här på sidan hittar du inspiration för ditt kommande trappräcke. Om du klickar runt på sidorna kommer du att se många olika typer av räcken också. Vi har gjort vårt bästa för att samla olika räcken i olika material och med olika design så att du får en mest representativ bild av vad vi kan erbjuda. Vi förstår att ett nytt räcke är ett viktigt beslut som kräver tid och eftertanke. Om du har frågor eller behöver vägledning när du väljer trappräcke, är vårt team redo att hjälpa dig. Vi tror på att skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse för våra kunder. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi arbetar hårt för att se till att du känner dig trygg och väl informerad när du gör ditt val. Tveka därför inte att kontakta oss om du behöver hjälp att välja det perfekta trappräcket.

Du kan också själv hitta information om de krav som måste uppfyllas när du designar ditt trappräcke på Boverkets webbplats.