Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke hemma. Det på balkongen, altanen, bryggan och så vidare. Hos EASYSTEEL hittar du alla de delar du behöver för att skapa ett räcke med vajer. Du kan hos dem hitta unika moduler, som du sedan sammanfogar på egen hand. Du kan därmed satsa på snygga rostfria stolpar som du sedan fäster vajrar i, eller kanske vajernät.

Vajerräcke gör det säkert

Genom att satsa på att ha ett vajerräcke, så får du ett räcke som är säkert. Bland annat passar denna typ av räcke bra om du bor nära vatten. Du kan då ha ett vajerräcke som en säker avgränsning mellan vattnet och den plats du använder. Fördelen med ett vajerräcke är inte bara att det är säkert, det är även tillverkat för att kunna stå emot alla sorters väder samt vind och vatten. Ett vajerräcke är särskilt ämnat för just utomhusbruk. Till ditt vajerräcke kan du välja till handledare och överliggare. Det i ett material som passar dig. Det är snyggt med både trä och rostfritt stål. Om du är ute efter ett maritimt utseende på ditt räcke, så passar det utmärkt att satsa på rostfri vajer. Hos EASYSTEEL finns alla delar du behöver för att på egen hand sätta samman ett snyggt vajerräcke. Bland annat hittar du rostfri vajer, wire, samt avbitartång. Det finns även tillbehör som terminalskruv, gaffelterminal och olika beslag. Hos EASYSTEEl finns det inga färdiga staket eller räcken, utan du får välja moduler och sedan sätta ihop dem själv. Det gör att du kan få ett unikt räcke.

Satsa på ett snyggt vajerräcke  

Ett vajerräcke kan du ha i stort sett var du vill. Det ger en maritimt, rustikt utseende på ditt räcke. Ett räcke är oftast något du måste ha, om det finns risk för fallolyckor. Men det är även ett sätt att göra det mer estetiskt. Ett bra räcke för altanen, balkongen eller trappan ute är just ett vajerräcke. Det är hållbart, underhållsfritt och relativt enkelt att sätta upp på egen hand. Hos EASYSTEEL finns allt du behöver för att skapa dig ditt eget vajerräcke. Hos dem finns det även delar för andra sorters räcken så som glasräcken, träräcken, smidesräcken och så vidare. Satsa på att ha ett räcke som är både snyggt och säkert och passar in där det ska sitta. Se till att ditt räcke har den funktion och det utseende du önskar. Det genom att välja rätt sorts delar och moduler hos EASYSTEEL.