Smidesräcke

Skrevet af Camilla Hansen

07/10/2021

Ett smidesräcke ger din balkong eller uteplats ett rejält utseende som även ser påkostat ut. Fördelen med smidesräcken är att de är i stort sett underhållsfria. De kan monteras på en mängd olika material. Bland annat kan du montera dem på trä, betong, tegel, sten och så vidare. Smideräcken finns i olika modeller. Är du ute efter bra smidesprodukter, så hittar du det hos EASYSTEEL.

Stort urval på EASYSTEEL

EASYSTEEL  erbjuder moduler som du sedan kan sammanfoga till det du vill bygga. Det gör att du kan använda dig av ett smidesräcke bara, eller kombinera det med överliggare, eller addera spetsar, ringar eller andra dekorationer i smide. Det finns i stort sett inga begränsningar för hur du kan få det. Smidesräcken är ofta något man använder för balkongen, men även för trappor och annat. Runt om en bostad eller fastighet så är det istället ett smidesstaket du kan satsa på.  EASYSTEEL har att du behöver för att på egen hand kunna skapa räcken, grindar, portar och annat.

Snyggt med smidesräcken

Smidesjärn i sig är ett bra material och kan användas till en mängd olika saker. Just att skapa ett smidesräcke är inte fel för balkongen. Det är lika snyggt för den franska balkongen så väl som det är att ha det runt den stora balkongen. Du kan även använda smidesräcken för altanen eller uteplatsen. Glöm inte att du även behöver ha stolpar till ditt räcke. Det finns stolpar i olika material. Det går därmed att ha dem i smide också eller bryta av med ett helt annat material. Smidesjärn är ett gediget material att använda. Det ger balkongen så väl som verandan ett gediget, påkostat och även ett lyxigare utseende. Detta material har funnits med länge och har genom tiderna använts till en mängd olika saker. Det är hållbart, tidlöst och anpassningsbart. Sedan går det att kombinera ditt räcke på en mängd olika sätt. Det är i stort sett bara din fantasi som sätter gränserna för hur det kan komma att bli i slutändan med ditt projekt.

Smideräcke som passar din stil

Det finns idag en mängd olika smideräcken att välja på. Det finns olika modeller, med olika detaljer, som gör att du kan få ett unikt smidesräcke. Du kan välja att ha med eller utan överliggare. En överliggare är ett räcke som så att säga ligger ovanpå. Du kan även välja till olika detaljer som avslut för räcket upptill. Eller integrera snygga dekorationer i det. Du kan också kombinera smide med mässing, vilket ger ett snyggt utseende. EASYSTEEL har det du behöver för att skapa och montera samman det du önskar. Hos dem finns det inte bara smidesräcken, utan det finns även smidestaket. Kombinera det med en smidesgrind. Grinden i sig kan du smycka med C-krokar, spetsar, smidesstavar med skruvade korgar på samt en massa andra olika saker. Om du har ett projekt på gång där du har behov av ett smidesräcke samt tillbehör, då kan du med fördel kontakta EASYSTEEL. Du kan tillsammans med dem hitta en bra lösning som passar just dig.

Har du frågor, så finns vi alltid på telefon

011 – 18 23 23

Liknande artiklar

Vajerräcke

Vajerräcke

Vajerräcke är vanligt att se ute på vägar, bland annat motorvägar, men det går även utmärkt att ha ett vajerräcke...

Trappräcken inomhus

Trappräcken inomhus

Letar du efter ett rejält och bra trappräcke för inomhusbruk? Hos EASYSTEEL hittar du de delar du behöver för att...

Trappräcke smide

Trappräcke smide

Håller du på att bygga en trappa i ditt hus? Eller kanske ska du bygga ett helt nytt hus i etage och behöver en eller...